Udlejningsbiler fra Alamo i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 280 kr.

Alle biltyper

185 kr. - 775 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i august når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 196 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 137 kr. per dag i gennemsnit. 137 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 259 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i august når priserne er 216 kr. per dag i gennemsnit. 216 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 576 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i oktober når priserne er 220 kr. per dag i gennemsnit. 220 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 544 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Dubai. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Dubai, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i februar når priserne er 915 kr. per dag i gennemsnit. 915 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.485 kr. for en Alamo Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Alamo i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Luksus udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

106 kr./dag

5 okt. – 19 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

126 kr./dag

14 okt. – 21 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

127 kr./dag

11 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

Information om Alamo udlejningsbiler i Dubai

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Dubai koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 182 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Alamo i Dubai. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Dubai fra Alamo var 101 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Alamo billeje i Dubai i gennemsnit 1.275 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Alamo en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

I øjeblikket Alamo har 2 lokationer i Dubai Intl Lufthavn:
Dubai Intl Airport Terminal 1
Dubai Intl Airport Terminal 3.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

Ja, Alamo i Dubai tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Alamo, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Alamo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Dubai i oktober?

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Dubai i oktober måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Alamo 119 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 101 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i Dubai?

For 119 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra Alamo i Dubai (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Alamo). I det seneste år har 22% af momondo-brugere som vælger at leje fra Alamo mens de er i Dubai lejet en Mini for at spare penge.Husk, at Alamo også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Dubai?

Alamo har 8 biludlejningslokationer i Dubai. Deres Dubai Intl Airport Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 65% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Dubai, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Dubai Intl Airport Terminal 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra september 2023 er der 291 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.