Udlejningsbiler fra Alamo i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

132 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

207 kr. - 1.133 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i august når priserne er 132 kr. per dag i gennemsnit. 132 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 237 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Dubai, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i september når priserne er 182 kr. per dag i gennemsnit. 182 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 318 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i august når priserne er 218 kr. per dag i gennemsnit. 218 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 728 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Dubai, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Dubai, Dubai er i januar når priserne er 281 kr. per dag i gennemsnit. 281 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 654 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Dubai. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

251 kr./dag

13 jan. – 23 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

254 kr./dag

13 jan. – 23 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Alamo

331 kr./dag

4 dec. – 11 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Information om Alamo udlejningsbiler i Dubai

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Dubai kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 356 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Alamo i Dubai. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Dubai fra Alamo var 226 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Alamo billeje i Dubai i gennemsnit 2.494 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

I øjeblikket Alamo har 2 lokationer i Lufthavn: Dubai Intl:
Dubai Intl Airport Terminal 1
Dubai Intl Airport Terminal 3.

Ja, Alamo i Dubai tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Alamo, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Alamo.

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Dubai i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Alamo 303 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 226 kr. per dag i december.

For 299 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Alamo i Dubai (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Alamo). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra Alamo mens de er i Dubai lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Alamo også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Alamo har 8 biludlejningslokationer i Dubai. Deres Dubai Intl Airport Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Dubai, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Dubai Intl Airport Terminal 1.