Udlejningsbiler fra National i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
5. dec. — 12. dec.
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

National biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

108 kr. - 317 kr.

Alle biltyper

278 kr. - 1.136 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra National i Dubai, Dubai er i oktober når priserne er 108 kr. per dag i gennemsnit. 108 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 212 kr. for en National Lille udlejningsbil i Dubai. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra National i Dubai, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra National i Dubai, Dubai er i august når priserne er 355 kr. per dag i gennemsnit. 355 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 676 kr. for en National Stor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra National i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra National i Dubai, Dubai er i januar når priserne er 393 kr. per dag i gennemsnit. 393 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 649 kr. for en National SUV udlejningsbil i Dubai. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra National i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
National

199 kr./dag

21 dec. – 29 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
National

206 kr./dag

21 dec. – 29 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
National

206 kr./dag

19 feb. – 26 feb.
Audi A3

Dubai National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

8 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Dubai

Har National en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

National har 2 lokationer i Dubai Intl Lufthavn. Du vil finde National beliggende på Dubai Intl Airport Terminal 3 og Dubai Intl Airport Terminal 1.

Tilbyder National gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dubai. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i Dubai her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra National når man er i Dubai i december?

Overvej Luksus udlejningsbiler fra National hvis du har brug for en udlejningsbil i Dubai i december. Når du lejer Luksus biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.459 kr. per dag og helt ned til 1.459 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraNational—Luksus bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange National biludlejningslokationer er der i Dubai?

Der er 8 National biludlejningslokationer i Dubai. Ifølge vores brugere er den mest populære National lokation i Dubai beliggende på Dubai Intl Airport Terminal 1. 52% af vores brugere som har lejet bil fra National i Dubai lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra november 2023 er der 298 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.