Udlejningsbiler fra National i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

National biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

374 kr. - 1.797 kr.

Alle biltyper

163 kr. - 1.078 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra National i Dubai, Dubai er i august når priserne er 374 kr. per dag i gennemsnit. 374 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 745 kr. for en National Stor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra National i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.


Dubai National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

8 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Dubai

National udlejningslokationer i Dubai er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan National er engageret i at bremse smitten i Dubai:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

National har 2 lokationer i Lufthavn: Dubai Intl. Du vil finde National beliggende på Dubai Intl Airport Terminal 3 og Dubai Intl Airport Terminal 1.

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dubai. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i Dubai her.

Overvej Mini udlejningsbiler fra National hvis du har brug for en udlejningsbil i Dubai i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 259 kr. per dag og helt ned til 238 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraNational—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 8 National biludlejningslokationer i Dubai. Ifølge vores brugere er den mest populære National lokation i Dubai beliggende på Dubai Intl Airport Terminal 1. 51% af vores brugere som har lejet bil fra National i Dubai lejede fra denne lokation det seneste år.