Udlejningsbiler fra Budget i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 361 kr.

Alle biltyper

166 kr. - 466 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 196 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Dubai, Dubai er i februar når priserne er 196 kr. per dag i gennemsnit. 196 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 341 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Dubai, Dubai er i august når priserne er 298 kr. per dag i gennemsnit. 298 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 371 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Dubai Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,3

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,5

Information om Budget udlejningsbiler i Dubai

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Dubaifpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Dubai fra Budget i januar vil i gennemsnit koste 243 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 189 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Dubai i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.703 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Budget i Lufthavn: Dubai Intl (Arrivals Hall Terminal 3 og Arrivals Hall Terminal 1).

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Dubai (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Dubai i januar er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 231 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 189 kr. per dag.

Budget har 6 biludlejningslokationer i Dubai. Deres Arrivals Hall Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 61% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Dubai, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på Arrivals Hall Terminal 1.