Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Europcar i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Dubai

Chaufførens alder: 26-65
Fri 19.7
Fri 26.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Europcar biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

117 kr. - 215 kr.

Alle biltyper

250 kr. - 686 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Dubai, Dubai er i august når priserne er 117 kr. per dag i gennemsnit. 117 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 168 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Dubai, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 193 kr. per dag i gennemsnit. 193 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 231 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Dubai, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Dubai, Dubai er i marts når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 531 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Dubai. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Dubai, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Dubai, Dubai er i september når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 377 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Dubai, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Europcar i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 612 kr. per dag i gennemsnit. 612 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 853 kr. for en Europcar Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Europcar i Dubai, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

120 kr./dag

1 Aug – 10 Aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

170 kr./dag

22 Jul – 30 Jul
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Dubai

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Dubai koste i august?

Billeje i Dubai i august fra Europcar vil koste 429 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 208 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Europcar i en uge i Dubai, kan du forvente priser omkring 3.001 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Europcar en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

Ja. De 3 lokationer som Europcar har i Dubai Intl Lufthavn kan findes på In Terminal 3 Arrival Hall, In Terminal 1 Arrival Hall og In Terminal 2 Arrival Hall.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

Ja, Europcar i Dubai tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Dubai i august?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Europcar hvis du har brug for en udlejningsbil i Dubai i august. Når du lejer SUV biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 435 kr. per dag og helt ned til 208 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEuropcar—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Dubai?

For 435 kr./dag i gennemsnit, er en SUV den billigste type af udlejningsbil fra Europcar i Dubai (32% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Europcar). I det seneste år har 57% af momondo-brugere som vælger at leje fra Europcar mens de er i Dubai lejet en SUV for at spare penge.Husk, at Europcar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Dubai?

Der er 14 biludlejningslokationer i Dubai som Europcar ejer. Deres In Terminal 1 Arrival Hall, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 47% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Dubai valgt at hente den på In Terminal 1 Arrival Hall.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra juli 2024 er der 357 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 19.7
Middag
Fri 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Dubai

Populære typer af udlejningsbiler i Dubai