Udlejningsbiler fra Hertz i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

114 kr. - 487 kr.

Alle biltyper

325 kr. - 1.067 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i august når priserne er 114 kr. per dag i gennemsnit. 114 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 211 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i august når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 310 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Dubai, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i januar når priserne er 518 kr. per dag i gennemsnit. 518 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 863 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Dubai. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i august når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 546 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i maj når priserne er 801 kr. per dag i gennemsnit. 801 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.020 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Hyundai Accent
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

133 kr./dag

13 okt. – 21 okt.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

139 kr./dag

13 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

153 kr./dag

13 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,7

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Dubai

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Dubai koste i oktober?

Billeje i Dubai i oktober fra Hertz vil koste 152 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 99 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Dubai, kan du forvente priser omkring 1.064 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Hertz en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 2 lokationer i Dubai Intl Lufthavn:
Dubai Airport
Dubai Int'l Ap Term 3.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

Ja, Hertz i Dubai tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Dubai i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Dubai i oktober er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 351 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 351 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Dubai?

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Dubai er Economy (122 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 11% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 16% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Dubai.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Dubai?

Der er 8 biludlejningslokationer i Dubai som Hertz ejer. Deres Dubai Airport, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 60% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Dubai valgt at hente den på Dubai Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra september 2023 er der 290 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Forenede Arabiske Emirater


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.