Udlejningsbiler fra Hertz i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

160 kr. - 348 kr.

Alle biltyper

275 kr. - 1.176 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i december når priserne er 160 kr. per dag i gennemsnit. 160 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 208 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Dubai. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i august når priserne er 234 kr. per dag i gennemsnit. 234 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 359 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i december når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 855 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Dubai. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Dubai, Dubai er i august når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 527 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

172 kr./dag

23 juli – 10 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

188 kr./dag

23 juli – 10 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Dubai

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Dubaifpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Dubai i august fra Hertz vil koste 409 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 265 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Dubai, kan du forvente priser omkring 2.863 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

I øjeblikket Hertz har 2 lokationer i Lufthavn: Dubai Intl:
Dubai Airport
Dubai Int'l Ap Term 3.

Ja, Hertz i Dubai tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Dubai i august er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 131 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 100 kr. per dag.

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Dubai er Mini (131 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 35% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 49% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Dubai.

Der er 8 biludlejningslokationer i Dubai som Hertz ejer. Deres Dubai Airport, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 74% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Dubai valgt at hente den på Dubai Airport.