Udlejningsbiler fra Cargets rent a car i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Cargets rent a car udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Cargets rent a car biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

1.158 kr. - 5.498 kr.

Alle biltyper

1.402 kr. - 4.374 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i oktober når priserne er 1.158 kr. per dag i gennemsnit. 1.158 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.438 kr. for en Cargets rent a car Stor udlejningsbil i Dubai. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Cargets rent a car i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i maj når priserne er 1.553 kr. per dag i gennemsnit. 1.553 kr. per dag er 13% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.778 kr. for en Cargets rent a car SUV udlejningsbil i Dubai. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Cargets rent a car i Dubai, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i november når priserne er 1.539 kr. per dag i gennemsnit. 1.539 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 3.248 kr. for en Cargets rent a car Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Cargets rent a car i Dubai, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i oktober når priserne er 1.158 kr. per dag i gennemsnit. 1.158 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 2.478 kr. for en Cargets rent a car Cabriolet udlejningsbil i Dubai. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Cargets rent a car i Dubai, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Cabriolet udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.


Dubai Cargets rent a car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Cargets rent a car biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Cargets rent a car

16 kontorer

Information om Cargets rent a car udlejningsbiler i Dubai

Har Cargets rent a car en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Dubai Intl Lufthavn. De adresser for dette Cargets rent a car biludlejningscenter er Dubai Airport T1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Cargets rent a car når man er i Dubai i oktober?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Cargets rent a car i Dubai i oktober måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Cargets rent a car 1.554 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.554 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Cargets rent a car biludlejningslokationer er der i Dubai?

Der er 17 biludlejningslokationer i Dubai som Cargets rent a car ejer. Deres Dubai Airport T1, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 34% af de brugere der lejede en bil fraCargets rent a car i Dubai valgt at hente den på Dubai Airport T1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra september 2023 er der 291 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.