Udlejningsbiler fra Cargets rent a car i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Cargets rent a car udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Cargets rent a car biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

1.596 kr. - 2.536 kr.

Alle biltyper

1.596 kr. - 4.038 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i december når priserne er 1.596 kr. per dag i gennemsnit. 1.596 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.891 kr. for en Cargets rent a car Stor udlejningsbil i Dubai. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Cargets rent a car i Dubai, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i september når priserne er 1.595 kr. per dag i gennemsnit. 1.595 kr. per dag er 11% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.800 kr. for en Cargets rent a car SUV udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Cargets rent a car i Dubai, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i december når priserne er 1.596 kr. per dag i gennemsnit. 1.596 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.960 kr. for en Cargets rent a car Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Cargets rent a car i Dubai, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Luksus udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Cargets rent a car i Dubai, Dubai er i august når priserne er 1.391 kr. per dag i gennemsnit. 1.391 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 4.006 kr. for en Cargets rent a car Cabriolet udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Cargets rent a car i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Cabriolet udlejningsbiler fra Cargets rent a car alt efter hvilken dag du booker.


Dubai Cargets rent a car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Cargets rent a car biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
12 kontorer

Information om Cargets rent a car udlejningsbiler i Dubai

Cargets rent a car ønsker at deres kunder og personale i Dubai skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Cargets rent a car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dubai. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

1.264 kr. per dag i Dubai er den billigste pris for en udlejningsbil fra Cargets rent a car i juli. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Cargets rent a car er tættere på 2.112 kr. per dag i juli, eller 14.782 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juli, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Dubai Intl. De adresser for dette Cargets rent a car biludlejningscenter er Dubai Airport T1.

Cabriolet udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Cargets rent a car i Dubai i juli måned. I gennemsnit koster Cabriolet udlejningsbiler fra Cargets rent a car 1.221 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.136 kr. per dag i juli.

For 1.221 kr./dag i gennemsnit, er en Cabriolet den billigste type af udlejningsbil fra Cargets rent a car i Dubai (12% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Cargets rent a car). I det seneste år har 50% af momondo-brugere som vælger at leje fra Cargets rent a car mens de er i Dubai lejet en Cabriolet for at spare penge.Husk, at Cargets rent a car også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 13 biludlejningslokationer i Dubai som Cargets rent a car ejer. Deres Al Maktoum airport, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 43% af de brugere der lejede en bil fraCargets rent a car i Dubai valgt at hente den på Al Maktoum airport.