Udlejningsbiler fra Fast Rent A Car i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Fast Rent A Car udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Fast Rent A Car biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

115 kr. - 454 kr.

Alle biltyper

115 kr. - 454 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Fast Rent A Car i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 115 kr. per dag i gennemsnit. 115 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 272 kr. for en Fast Rent A Car Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Fast Rent A Car i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Fast Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Fast Rent A Car i Dubai, Dubai er i september når priserne er 172 kr. per dag i gennemsnit. 172 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 295 kr. for en Fast Rent A Car SUV udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Fast Rent A Car i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra Fast Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.


Dubai Fast Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Fast Rent A Car biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Fast Rent A Car

8 kontorer

Information om Fast Rent A Car udlejningsbiler i Dubai

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Fast Rent A Car i Dubai koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 358 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Fast Rent A Car i Dubai. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Dubai fra Fast Rent A Car var 205 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Fast Rent A Car billeje i Dubai i gennemsnit 2.507 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Fast Rent A Car en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Fast Rent A Car i Dubai Intl Lufthavn (Dubai Airport T1).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Fast Rent A Car når man er i Dubai i oktober?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Fast Rent A Car mens de besøgte Dubai i oktober. Baseret på Fast Rent A Car biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 362 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 352 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra september 2023 er der 290 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.