Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Thrifty i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Dubai

Chaufførens alder: 26-65
Wed 5.6
Wed 12.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Thrifty biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

107 kr. - 358 kr.

Alle biltyper

384 kr. - 1.051 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 107 kr. per dag i gennemsnit. 107 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 215 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Dubai, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Thrifty i Dubai, Dubai er i marts når priserne er 478 kr. per dag i gennemsnit. 478 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.026 kr. for en Thrifty Stor udlejningsbil i Dubai. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Thrifty i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Thrifty i Dubai, Dubai er i februar når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 597 kr. for en Thrifty SUV udlejningsbil i Dubai. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Thrifty i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Thrifty i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 582 kr. per dag i gennemsnit. 582 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.065 kr. for en Thrifty Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Thrifty i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Luksus udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

156 kr./dag

7 Jul – 4 Aug
Chevrolet Sonic Sedan
Hyundai Accent
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

158 kr./dag

23 Aug – 30 Aug
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

165 kr./dag

7 Jul – 4 Aug
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,4

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,1

Information om Thrifty udlejningsbiler i Dubai

Har Thrifty en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Dubai Intl Lufthavn:
Dubai Ap.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Dubai. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Dubai i juni?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Thrifty i Dubai i juni måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Thrifty 829 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 454 kr. per dag i juni.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Dubai?

Der er 23 Thrifty biludlejningslokationer i Dubai. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Dubai beliggende på Dubai Ap. 38% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Dubai lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra maj 2024 er der 353 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Wed 5.6
Middag
Wed 12.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Dubai

Populære typer af udlejningsbiler i Dubai