Udlejningsbiler fra Hertz i Aarhus

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Aarhus

Aarhus, Danmark
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Aarhus, Midtjylland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

191 kr. - 442 kr.

Alle biltyper

297 kr. - 786 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i januar når priserne er 191 kr. per dag i gennemsnit. 191 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 278 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Aarhus. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Aarhus, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i august når priserne er 462 kr. per dag i gennemsnit. 462 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 660 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Aarhus. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Aarhus, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i oktober når priserne er 602 kr. per dag i gennemsnit. 602 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 804 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Aarhus. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Aarhus, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

148 kr./dag

20 okt. – 10 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

167 kr./dag

20 okt. – 10 nov.
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

178 kr./dag

20 okt. – 10 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Aarhus Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Aarhus, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Aarhus

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Aarhus under COVID-19?

  Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Aarhusfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Aarhus koste i oktober?

  Billeje i Aarhus i oktober fra Hertz vil koste 267 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 143 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Aarhus, kan du forvente priser omkring 1.870 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Aarhus?

  Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Aarhus. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Aarhus. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Aarhus i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 292 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Hertz i Aarhus i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Aarhus helt ned til 158 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Aarhus?

  Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Aarhus er Mini (292 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 23% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 55% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Aarhus.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Aarhus?

  I Aarhus har Hertz 4 lokationer. Daugbjergvej 24 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 44% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Aarhus fra Hertz, Daugbjergvej 24 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Danmark