Udlejningsbiler fra Hertz i Aarhus

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Aarhus

Aarhus, Danmark
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Aarhus, Midtjylland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

268 kr. - 522 kr.

Alle biltyper

498 kr. - 1.098 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i februar når priserne er 268 kr. per dag i gennemsnit. 268 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 396 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Aarhus. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Aarhus, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i april når priserne er 375 kr. per dag i gennemsnit. 375 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 731 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Aarhus. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Aarhus, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i juni når priserne er 825 kr. per dag i gennemsnit. 825 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.144 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Aarhus. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Aarhus, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i december når priserne er 289 kr. per dag i gennemsnit. 289 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 645 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Aarhus. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Aarhus, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Aarhus, Midtjylland er i januar når priserne er 667 kr. per dag i gennemsnit. 667 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.017 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Aarhus. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Aarhus, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Aarhus Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Aarhus, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Aarhus

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Aarhusfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Aarhus i marts fra Hertz vil koste 400 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 173 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Aarhus, kan du forvente priser omkring 2.801 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Aarhus. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Aarhus. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 352 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Aarhus i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Aarhus helt ned til 289 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste marts.

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Aarhus er Mini (226 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 5% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Mini grundet besparelsen. En Mini er desuden 19% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Aarhus.

I Aarhus har Hertz 4 lokationer. Aarhus-tirstrup Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 48% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Aarhus fra Hertz, Aarhus-tirstrup Airport lokationen.


Hertz biler i andre byer i Danmark