Udlejningsbiler fra Hertz i København

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i København

København, Danmark
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
København, Danmark
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i København, Hovedstaden

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

296 kr. - 956 kr.

Alle biltyper

400 kr. - 873 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i juni når priserne er 296 kr. per dag i gennemsnit. 296 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 442 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i København. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i København, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i november når priserne er 183 kr. per dag i gennemsnit. 183 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 452 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i København. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i august når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 746 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i København. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i juni når priserne er 313 kr. per dag i gennemsnit. 313 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 608 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i København. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i juni når priserne er 463 kr. per dag i gennemsnit. 463 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 820 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i København. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i august når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 565 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i København. Mens august nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i København, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

285 kr./dag

17 apr. – 28 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

298 kr./dag

17 apr. – 28 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

338 kr./dag

17 apr. – 28 apr.
Chevrolet Sonic Sedan

København Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i København, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i København

I april, kan du forvente at betale 355 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i København. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i København fra Hertz var 178 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i København i gennemsnit 2.483 kr. i april. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Der er 1 lokation i Lufthavn: København Kastrup. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Lufthavnsboulevarden 5.


Hertz biler i andre byer i Danmark


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.