Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i København

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i København

København, Danmark
1. mar. — 8. mar.
København, Danmark
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i København, Hovedstaden

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

233 kr. - 970 kr.

Alle biltyper

515 kr. - 1.036 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i januar når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 458 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i København. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i juni når priserne er 369 kr. per dag i gennemsnit. 369 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 597 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i København. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i september når priserne er 634 kr. per dag i gennemsnit. 634 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 877 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i København. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i København, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i februar når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 704 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i København. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i København, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i september når priserne er 786 kr. per dag i gennemsnit. 786 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.072 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i København. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

206 kr./dag

4 mar. – 31 mar.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

207 kr./dag

4 mar. – 31 mar.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

215 kr./dag

4 mar. – 31 mar.
Chevrolet Sonic Sedan

København Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i København, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i København

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i København koste i marts?

I marts, kan du forvente at betale 376 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i København. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i København fra Hertz var 187 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i København i gennemsnit 2.632 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Hertz en lokation i København Kastrup Lufthavn?

Der er 1 lokation i København Kastrup Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Lufthavnsboulevarden 5.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i København?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i København. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i København i marts?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i København i marts måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz 373 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 201 kr. per dag i marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i København?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i København. At leje en Mini fra Hertz koster i gennemsnit 293 kr. per dag, hvilket er 43% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 6% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Hertz for at spare penge på deres rejse til København.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i København?

Hertz har 4 biludlejningslokationer i København. Deres Lufthavnsboulevarden 5 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 100% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i København, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Lufthavnsboulevarden 5.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i København?

Priser for biler i København opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i København?

Fra februar 2024 er der 31 udbydere at vælge mellem for biler i København.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i København?

Blandt forskellige lande, herunder København, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i København?

For at leje en bil i København, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til København på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i København

Udforsk andre populære biludlejningsfirmaer i København


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i København
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo