Udlejningsbiler fra Hertz i København

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i København

København, Danmark
29. okt. — 5. nov.
Samme aflevering
København, Danmark
fre. 29.10
Middag
fre. 5.11
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i København, Hovedstaden

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

186 kr. - 4.707 kr.

Alle biltyper

271 kr. - 1.753 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i november når priserne er 186 kr. per dag i gennemsnit. 186 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 657 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i København. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i november når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 820 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i København. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i København, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i august når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 411 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i København. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i København, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i juni når priserne er 409 kr. per dag i gennemsnit. 409 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 748 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i København. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i København, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Hertz i København, Hovedstaden er i august når priserne er 279 kr. per dag i gennemsnit. 279 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 463 kr. for en Hertz Luksus udlejningsbil i København. Mens august nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Hertz i København, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Luksus udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

202 kr./dag

12 nov. – 11 dec.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

230 kr./dag

10 nov. – 9 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

270 kr./dag

12 nov. – 11 dec.
Toyota Corolla

København Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i København, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i København

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i København under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i København under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i København koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 287 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i København. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i København fra Hertz var 97 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i København i gennemsnit 2.009 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: København Kastrup?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: København Kastrup. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Lufthavnsboulevarden 5.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i København?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i København. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i København i november?

  Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i København i november måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Hertz 330 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 113 kr. per dag i november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i København?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Luksus, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i København. At leje en Luksus fra Hertz koster i gennemsnit 347 kr. per dag, hvilket er 55% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 6% af vores brugere valgt at leje en Luksus fra Hertz for at spare penge på deres rejse til København.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i København?

  Hertz har 4 biludlejningslokationer i København. Deres Lufthavnsboulevarden 5 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 65% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i København, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Lufthavnsboulevarden 5.


Hertz biler i andre byer i Danmark