Udlejningsbiler fra Midway i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Midway udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Midway biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

788 kr. - 3.284 kr.

Alle biltyper

788 kr. - 3.284 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Midway i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 788 kr. per dag i gennemsnit. 788 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.730 kr. for en Midway Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Midway i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Midway alt efter hvilken dag du booker.


Los Angeles Midway lokationer

Herunder kan du finde information om alle Midway biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Midway

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,4

Information om Midway udlejningsbiler i Los Angeles

Midway ønsker at deres kunder og personale i Los Angeles skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Midway indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Los Angeles. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Los Angeles Intl. De adresser for disse 2 biludlejningscentre 6151 W Century Blvd Suite 100 og 9020 Aviation Blvd.

Overvej Standard udlejningsbiler fra Midway hvis du har brug for en udlejningsbil i Los Angeles i december. Når du lejer Standard biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.342 kr. per dag og helt ned til 1.342 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMidway—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 9 Midway biludlejningslokationer i Los Angeles. Ifølge vores brugere er den mest populære Midway lokation i Los Angeles beliggende på 6151 W Century Blvd Suite 100. 86% af vores brugere som har lejet bil fra Midway i Los Angeles lejede fra denne lokation det seneste år.