Udlejningsbiler fra MOVIDA i Rio de Janeiro

Find og sammenlign gode tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

MOVIDA biludlejningstilbud i Rio de Janeiro, Rio de Janeiro

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 625 kr.

Alle biltyper

125 kr. - 625 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MOVIDA i Rio de Janeiro, Rio de Janeiro er i november når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 208 kr. for en MOVIDA Lille udlejningsbil i Rio de Janeiro. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MOVIDA i Rio de Janeiro, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra MOVIDA alt efter hvilken dag du booker.


Rio de Janeiro MOVIDA lokationer

Herunder kan du finde information om alle MOVIDA biludlejningssteder i Rio de Janeiro, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro

MOVIDA ønsker at deres kunder og personale i Rio de Janeiro skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MOVIDA indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rio de Janeiro. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

117 kr. per dag i Rio de Janeiro er den billigste pris for en udlejningsbil fra MOVIDA i august. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra MOVIDA er tættere på 126 kr. per dag i august, eller 880 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste august, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl. De adresser for dette MOVIDA biludlejningscenter er Avenida Vinte de Janeiro.

Med en gennemsnitspris på 125 kr./dag, udlejning af Economy biler fra MOVIDA i Rio de Janeiro i august er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro helt ned til 117 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste august.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra MOVIDA , så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Rio de Janeiro. At leje en Economy fra MOVIDA koster i gennemsnit 125 kr. per dag, hvilket er 5% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 79% af vores brugere valgt at leje en Economy fra MOVIDA for at spare penge på deres rejse til Rio de Janeiro.

MOVIDA opererer på nuværende tidspunkt fra 8 lokationer i Rio de Janeiro. Den mest populære biludlejningslokation MOVIDA har i Rio de Janeiro er placeret på Avenida Infante Dom Henrique.I løbet af de sidste 12 måneder har 44% af vores brugere, der søgte efter MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro endt med at leje deres bil fra Avenida Infante Dom Henrique lokationen.


MOVIDA biler i andre byer i Brasilien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MOVIDA ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rio de Janeiro biludlejningsfirmaer