Udlejningsbiler fra MOVIDA i Rio de Janeiro

Find og sammenlign gode tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

MOVIDA biludlejningstilbud i Rio de Janeiro, Rio de Janeiro

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

109 kr. - 352 kr.

Alle biltyper

117 kr. - 391 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MOVIDA i Rio de Janeiro, Rio de Janeiro er i januar når priserne er 109 kr. per dag i gennemsnit. 109 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 159 kr. for en MOVIDA Lille udlejningsbil i Rio de Janeiro. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MOVIDA i Rio de Janeiro, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra MOVIDA alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MOVIDA

92 kr./dag

26 sep. – 3 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MOVIDA

107 kr./dag

28 sep. – 5 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
MOVIDA

115 kr./dag

26 sep. – 3 okt.
Audi A3

Rio de Janeiro MOVIDA lokationer

Herunder kan du finde information om alle MOVIDA biludlejningssteder i Rio de Janeiro, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MOVIDA

6,6
Okay
1 anmeldelse8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Information om MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro

Har MOVIDA en lokation i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn?

Der er 1 lokation i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn. De adresser for dette MOVIDA biludlejningscenter er Avenida Infante Dom Henrique.

Hvad er den mest populære bil at leje fra MOVIDA når man er i Rio de Janeiro i oktober?

Med en gennemsnitspris på 347 kr./dag, udlejning af SUV biler fra MOVIDA i Rio de Janeiro i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro helt ned til 247 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra MOVIDA i Rio de Janeiro?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra MOVIDA , så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Rio de Janeiro. At leje en Economy fra MOVIDA koster i gennemsnit 98 kr. per dag, hvilket er 1% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 18% af vores brugere valgt at leje en Economy fra MOVIDA for at spare penge på deres rejse til Rio de Janeiro.

Hvor mange MOVIDA biludlejningslokationer er der i Rio de Janeiro?

MOVIDA opererer på nuværende tidspunkt fra 8 lokationer i Rio de Janeiro. Den mest populære biludlejningslokation MOVIDA har i Rio de Janeiro er placeret på Avenida Infante Dom Henrique.I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere, der søgte efter MOVIDA udlejningsbiler i Rio de Janeiro endt med at leje deres bil fra Avenida Infante Dom Henrique lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rio de Janeiro?

Priser for biler i Rio de Janeiro opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rio de Janeiro?

Fra september 2023 er der 134 udbydere at vælge mellem for biler i Rio de Janeiro.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rio de Janeiro. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rio de Janeiro?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rio de Janeiro. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


MOVIDA biler i andre byer i Brasilien


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rio de Janeiro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.