Billeje i Rio de Janeiro

Leder du efter billig biludlejning i Rio de Janeiro? Så søg her!

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilien
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Rio de Janeiro

Find den lejebil i Rio de Janeiro, der passer til dine behov

Biler i Lille

95 kr. - 274 kr.

Alle biltyper

103 kr. - 359 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rio de Janeiro er 118 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rio de Janeiro er i november. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rio de Janeiro er 111 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rio de Janeiro er i december. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 87 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rio de Janeiro er 93 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rio de Janeiro er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rio de Janeiro. I Rio de Janeiro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,7

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

9,7

Value

9,4
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0
19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3
29 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0
27 kontorer
18 kontorer
17 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rio de Janeiro

Herunder vises de mest populære hoteller i Rio de Janeiro

Billeje i Rio de Janeiro

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rio de Janeiro, så du er klar til næste rejse.

Det vil i gennemsnit koste 121 kr. om dagen at leje bil i Rio de Janeiro. Vær opmærksom på, at priserne varierer ud fra en række forskellige faktorer. Som eksempel har brugere af momondo for nylig fundet lejebiler i Rio de Janeiro på helt op til 169 kr. om dagen og helt ned til 91 kr. om dagen.

FOCO (91 kr./dag) er det billigste biludlejningsfirma i Rio de Janeiro. Dette er baseret på priser fra de seneste 72 timer. De efterfølges af Alamo (106 kr./dag) og MOVIDA (121 kr./dag). Husk på, at dette er de billigste priser, vores brugere har set for nylig. Udlejningspriserne pr. dag varierer afhængigt af den by i Rio de Janeiro, du besøger, og den type bil, du beslutter at leje.

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 8,0/10 fra 132 anmeldere vurderes Hertz som det bedste biludlejningsfirma i Rio de Janeiro af vores brugere. Hertz har 19 udlejningssteder i Rio de Janeiro, bl.a. i den populære by Niteroi.

Hovedparten af momondos brugere lejer bil i Rio de Janeiro i 7 dage til en gennemsnitlig pris på 148 kr. pr. dag. Udlejning i 1 uge vil koste i alt 1.038 kr., men det vil koste i alt 322 kr. bare at leje for weekenden. Du kan også leje bil i en måned eller længere, hvis du har brug for det. Ifølge vores data koster det i gennemsnit 6.492 kr. i alt at leje bil i en måned i Rio de Janeiro.


Biludlejning i populære byer i Rio de Janeiro

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Rio de Janeiro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rio de Janeiro


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Rio de Janeiro, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Rio de Janeiro. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Rio de Janeiro med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Rio de Janeiro på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Rio de Janeiro.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Rio de Janeiro.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.