Lej en bil i Macaé, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Macaé, Brasilien

Macaé, RJ, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Macaé, RJ, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Macaé

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Macaé, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Macaé, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Macaé

436 personer har søgt efter billeje i Macaé in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Macaé for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Macaé. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Macaé, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Macaé er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Macaé har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Macaé, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Macaé?

Når vores brugere lejer bil in Macaé, vælger de fleste en Hyundai Accent til 156 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Audi A3 til i gennemsnit 175 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Macaé for helt ned til 69 kr./dag og udlejning af Audi A3 for helt ned til 102 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Macaé i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Macaé.

Minder vejret i Macaé om vejret i resten af Rio de Janeiro?

Klimaet i Rio de Janeiro i september er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Macaé til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Macaé