Find billige flybilletter til Macaé

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Macaé

Find de billigste fly til disse Macaé-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Macaé

København (CPH) til Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl (GIG)

Fly til Macaé ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rio de Janeiro–Galeão Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.490 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Macaé?

Den samlede rejsetid til Macaé Lufthavn (MEA) afhænger meget af, hvilken rute du vælger. De fleste flyrejser fra Danmark til Macaé vil altid involvere flere mellemlandinger eller alternative former for transport. Det kan godt svare sig først at flyve til Rio de Janeiro–Galeão Lufthavn (GIG) og derefter enten køre et par timer i bil eller bus til Macaé. Flyveturen vil typisk tage imellem 15 og 20 timer samt kræve en enkel mellemlanding uanset, om du flyver fra København (CPH), Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Foretrækker du at flyve til Macaé skal du først tage til storbyens anden lufthavn Rio de Janeiro Santos Dumont, hvilket vil kræve to mellemlandinger samt en rejsetid på omkring 20 timer eller mere fra de fleste danske lufthavne. Fra Santos Dumont kan du benytte dig af et af de lokale Macaé flytilbud, hvilket vil betyde i alt tre mellemlandinger og en rejsetid, der nærmer sig de 30 timer.

Desværre er det ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Macaé i Brasilien. Den bedste alternative mulighed er at flyve til Rio de Janeiro–Galeão Lufthavn og derefter køre i bil eller bus til Macaé. Alternativt kan du også vælge at flyve til lufthavnen Rio de Janeiro Santos Dumont og derefter tage et regionalfly til Macaé Lufthavn. Den første rute vil kræve en enkel mellemlanding imens den anden typisk vil indebære tre. Disse stop undervejs på din rejse vil dog altid foregå i passagervenlige lufthavne uanset, hvilken dansk lufthavn du flyver fra. Du kan derfor altid være sikker på at lande i en lufthavn med moderne faciliteter, hvad end din rejse begynder i København, Billund eller i Aalborg. Det kunne for eksempel være London Heathrow, Paris Charles de Gaulle eller Sao Paulo Lufthavn i Brasilien. På momondo kan du søge efter forskellige flybilletter og finde din foretrukne rute.

Brugere, der booker rejser til Macaé fra Sao Paulo, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Macaé. Hvis du vil finde den billigste pris til Macaé fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Macaé. Hvis du har planer om at flyve til Macaé, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Cabo Frio (68 km fra Macaé centrum), Lufthavn: Campos Bartolomeu Lisandro (90 km fra Macaé centrum), Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont (153 km fra Macaé centrum) eller Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intl (156 km fra Macaé centrum).

Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont har en gennemsnitspris på 1.408 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Macaé. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Lufthavne i nærheden af Macaé

Neden for finder du alle lufthavne i Macaé samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Macaé fra lufthavnen?

Macaé Lufthavn (MEA) ligger ikke langt væk fra centrum, og det vil ikke tage dig meget mere end en køretur på omkring ti minutter for at komme til midten af byen. Det nemmeste er at bestille et lift igennem lufthavnes taxatjeneste, da det absolut er den hurtigste og mest direkte mulighed. De fleste biludlejningsfirmaer finder du ikke i lufthavnen, men derimod på centrale steder i byen, som du let kan komme til med en taxa. Du kan også benytte forskellige buslinjer i Macaé, men de fleste holder dog ikke lige foran lufthavnen. For eksempel vil det typisk tage et kvarter eller mere at gå til et af stoppestederne, hvor du kan vælge at stige på bus T-12H, der flere gange i timen kører mod centrum af byen.


Visumkrav for Macaé

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at rejse til Macaé, da Brasilien tilbyder et visumfrit ophold til turister i op til 90 dage. Det eneste krav for at besøge landet vedrører dit pas, som på indrejse skal være gyldigt i en yderligere periode på minimum 180 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Macaé


De bedste oplevelser og seværdigheder i Macaé

Macaé i Brasilien er en mindre kystby, der endnu ikke er blevet opdaget af de fleste turister. Byen er ganske vist ikke på størrelse med den nærliggende Rio de Janeiro, men den kan sagtens konkurrere med storbyen, når det kommer til havudsigt og fantastiske sandstrande. I Macaé finder du nemlig et stort udvalg af flotte strande, hvoraf en af de bedste i området er Pecado. Her kan du surfe hele dagen lang eller blot slappe af på stranden og nyde solen. I centrum af byen finder du en række af hyggelige caféer og gode restauranter, hvor du kan smage utallige autentiske retter. Macaé er en by, hvor der venter dig gode oplevelser, som ofte vil involvere den smukke kysttrækning.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Macaé.

Fly til Macaé med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Macaé, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Macaé, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Macaé spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.