Udlejningsbiler fra Enterprise i Rio de Janeiro

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Rio de Janeiro, RJ, Brasilien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Rio de Janeiro Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Rio de Janeiro, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

15 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Rio de Janeiro

Enterprise udlejningslokationer i Rio de Janeiro er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Rio de Janeiro:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Enterprise har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Rio de Janeiro Santos Dumont. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Rio de Janeiro. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Rio de Janeiro. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Enterprise mens de besøgte Rio de Janeiro i januar. Baseret på Enterprise biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 219 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 218 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 15 lokationer i Rio de Janeiro. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Rio de Janeiro er placeret på Av Vinte De Janeiro.I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Rio de Janeiro endt med at leje deres bil fra Av Vinte De Janeiro lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rio de Janeiro

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rio de Janeiro biludlejningsfirmaer