Lej en bil i Niteroi, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Niteroi, Brasilien

Niteroi, RJ, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Niteroi, RJ, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Niteroi

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Niteroi, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Niteroi, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Niteroi

26 brugere har søgt efter billeje i Niteroi med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Niteroi for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Niteroi som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Niteroi. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Niteroi, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Niteroi, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Niteroi ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Niteroi?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Niteroi ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 39 kr./dag in Niteroi, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 130 kr./dag. En anden populær bil at leje in Niteroi er en Audi A3, der i gennemsnit koster 125 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 55 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Niteroi?

MOVIDA er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Jeep Renegade in Niteroi. Prisen for at leje en Jeep Renegade fra MOVIDA er 449 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Niteroi i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Niteroi.

Minder vejret i Niteroi om vejret i resten af Rio de Janeiro?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Niteroi og rundt i Rio de Janeiro eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Niteroi

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Niteroi

Kom i gang med at planlægge din rejse til Niteroi