Lej en bil i Bauru, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bauru, Brasilien

Bauru, SP, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Bauru, SP, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bauru

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bauru, Brasilien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Bauru, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bauru Bauru-Arealvas biludlejningsdisk

Biludlejning i Bauru

Vi har foretaget 683 søgninger på biludlejning i Bauru denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bauru for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Bauru. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Bauru, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bauru, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Bauru er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Bauru har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Bauru, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bauru?

Når vores brugere lejer bil in Bauru, vælger de fleste en Hyundai Accent til 118 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Doblo til i gennemsnit 282 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Bauru for helt ned til 56 kr./dag og udlejning af Fiat Doblo for helt ned til 179 kr./dag.

Hvordan er vejret i Bauru, Brasilien i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Bauru 20 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bauru.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Bauru er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Bauru om vejret i resten af São Paulo?

Klimaet i São Paulo i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 64,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bauru til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bauru