Lej en bil i Osasco, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Osasco, Brasilien

Osasco, SP, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Osasco, SP, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Osasco

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Osasco, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Osasco, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Osasco

Indtil videre har der i september været 3.601 søgninger på biludlejning i Osasco på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Osasco for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Osasco. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Osasco, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Osasco, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Osasco er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Osasco er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Osasco?

Leje af Hyundai Accent og Volkswagen Passat in Osasco er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Osasco kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 135 kr./dag og kan gå helt ned til 52 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Passat kan også variere, men plejer at ligge på omkring 148 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 73 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Osasco?

Unidas er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer BMW 3 Series Touring in Osasco. Prisen for at leje en BMW 3 Series Touring fra Unidas er 282 kr./dag i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Osasco i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Osasco.

Minder vejret i Osasco om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Osasco og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 64,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Osasco