Lej en bil i São José do Rio Preto, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i São José do Rio Preto, Brasilien

São José do Rio Preto, SP, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
São José do Rio Preto, SP, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i São José do Rio Preto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i São José do Rio Preto, Brasilien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,0

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

2,6

Valuta for pengerne

4,6
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra São José do Rio Preto, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: São José do Rio Pretos biludlejningsdisk

Biludlejning i São José do Rio Preto

28 brugere har søgt efter billeje i São José do Rio Preto med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i São José do Rio Preto for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i São José do Rio Preto. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i São José do Rio Preto, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i São José do Rio Preto, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i São José do Rio Preto er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. São José do Rio Preto har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i São José do Rio Preto, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in São José do Rio Preto?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in São José do Rio Preto, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Audi A3. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 145 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in São José do Rio Preto på helt ned til 60 kr. om dagen. Leje af en Audi A3 in São José do Rio Preto ligger i gennemsnit på 162 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 91 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i São José do Rio Preto i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i São José do Rio Preto.

Minder vejret i São José do Rio Preto om vejret i resten af São Paulo?

Hvis du leder efter udlejningsbil i São José do Rio Preto til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af São Paulo normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til São José do Rio Preto