Lej en bil i Mogi das Cruzes, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mogi das Cruzes, Brasilien

Mogi das Cruzes, SP, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Mogi das Cruzes, SP, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Mogi das Cruzes

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mogi das Cruzes, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Mogi das Cruzes, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Mogi das Cruzes

Indtil videre har der i september været 10 søgninger på biludlejning i Mogi das Cruzes på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mogi das Cruzes for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Mogi das Cruzes. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mogi das Cruzes, Brasilien?

Når du lejer en bil i Mogi das Cruzes, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Mogi das Cruzes er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Mogi das Cruzes.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mogi das Cruzes?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Mogi das Cruzes, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Audi A3. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 151 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Mogi das Cruzes på helt ned til 51 kr. om dagen. Leje af en Audi A3 in Mogi das Cruzes ligger i gennemsnit på 183 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 74 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Mogi das Cruzes i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Mogi das Cruzes.

Minder vejret i Mogi das Cruzes om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Mogi das Cruzes og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 64,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mogi das Cruzes