Lej en bil i Santo André, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santo André, Brasilien

Santo André, SP, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Santo André, SP, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Santo André

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santo André, Brasilien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Santo André, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Santo André

2.122 brugere har søgt efter billeje i Santo André med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Santo André for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Santo André som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Santo André. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santo André, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Santo André, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Santo André er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Santo André er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santo André?

Til gennemsnitligt 121 kr./dag (og helt ned til 51 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Santo André det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in Santo André for 160 kr./dag i gennemsnit (71 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Santo André?

Unidas udlejer en BMW 3 Series Touring in Santo André for 288 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en BMW 3 Series Touring in Santo André kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Santo André under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Santo André.

Minder vejret i Santo André om vejret i resten af São Paulo?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santo André til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af São Paulo normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santo André