Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Unidas i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Unidas udlejningsbiler i Sao Paulo

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Unidas biludlejningstilbud i Sao Paulo, São Paulo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

129 kr. - 265 kr.

Alle biltyper

200 kr. - 804 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Unidas i Sao Paulo, São Paulo er i oktober når priserne er 129 kr. per dag i gennemsnit. 129 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 208 kr. for en Unidas Mellemstor udlejningsbil i Sao Paulo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Unidas i Sao Paulo, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Unidas alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Unidas i Sao Paulo, São Paulo er i marts når priserne er 153 kr. per dag i gennemsnit. 153 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 342 kr. for en Unidas SUV udlejningsbil i Sao Paulo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Unidas i Sao Paulo, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Unidas alt efter hvilken dag du booker.


Sao Paulo Unidas lokationer

Herunder kan du finde information om alle Unidas biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Unidas

74 kontorer

Information om Unidas udlejningsbiler i Sao Paulo

Har Unidas en lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn?

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Unidas i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn (Hélio Smidt - Não É Setor De Locadora og Rod Helio Smidt - 0).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Unidas når man er i Sao Paulo i juni?

Med en gennemsnitspris på 179 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Unidas i Sao Paulo i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Unidas udlejningsbiler i Sao Paulo helt ned til 179 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste juni.

Hvor mange Unidas biludlejningslokationer er der i Sao Paulo?

Unidas opererer på nuværende tidspunkt fra 77 lokationer i Sao Paulo. Den mest populære biludlejningslokation Unidas har i Sao Paulo er placeret på Av. Washington Luis - 0.I løbet af de sidste 12 måneder har 32% af vores brugere, der søgte efter Unidas udlejningsbiler i Sao Paulo endt med at leje deres bil fra Av. Washington Luis - 0 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sao Paulo?

Priser for biler i Sao Paulo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sao Paulo?

Der er 403 udbydere for biler i Sao Paulo fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sao Paulo?

Blandt forskellige lande, herunder Sao Paulo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sao Paulo?

For at leje en bil i Sao Paulo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sao Paulo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo