Udlejningsbiler fra Alamo i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
26 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,6

Information om Alamo udlejningsbiler i Sao Paulo

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Alamo udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Sao Paulo kunder og personale føler sig sikre, har Alamo også vedtaget disse ekstra politikker:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Alamo biludlejningspriser i Sao Paulo at være 182 kr. per dag i gennemsnit i september.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 153 kr. per dag fra Alamo på denne tid af året i Sao Paulo. Gennemsnitsprisen er typisk 1.271 kr. for en uges billeje fra Alamo i september når man er i Sao Paulo.

Ja, Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intl som som er beliggende på Rodovia Helio Smidt S N.

Alamo tilbyder gratis afbestilling af billeje i Sao Paulo (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Alamo, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Alamo.

Den mest populære type af bil at leje fra Alamo i Sao Paulo i september er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 205 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 205 kr. per dag.

Alamo har 26 biludlejningslokationer i Sao Paulo. Deres Av Washington Luis 0 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Sao Paulo, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Av Washington Luis 0.


Alamo biler i andre byer i Brasilien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer