Udlejningsbiler fra Alamo i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Sao Paulo, São Paulo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

82 kr. - 235 kr.

Alle biltyper

82 kr. - 275 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Sao Paulo, São Paulo er i januar når priserne er 82 kr. per dag i gennemsnit. 82 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 169 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Sao Paulo. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Sao Paulo, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


Sao Paulo Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

36 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,8

Information om Alamo udlejningsbiler i Sao Paulo

Har Alamo en lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn?

Ja, Alamo har 1 lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn som som er beliggende på Rod Helio Smidt.

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Sao Paulo?

Alamo tilbyder gratis afbestilling af billeje i Sao Paulo (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Alamo, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Alamo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Sao Paulo i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Alamo i Sao Paulo i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 185 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 160 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Alamo i Sao Paulo?

Den billigste type bil Alamo tilbyder i Sao Paulo er Economy til 185 kr. i gennemsnit per dag. 185 kr. per dag er 21% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Alamo, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 30% af momondo-brugere som har lejet en bil i Sao Paulo fra Alamo valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Sao Paulo?

Alamo har 36 biludlejningslokationer i Sao Paulo. Deres Av Cruzeiro Do Sul 1800 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 33% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Sao Paulo, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på Av Cruzeiro Do Sul 1800.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sao Paulo?

Priser for biler i Sao Paulo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sao Paulo?

Der er 369 udbydere for biler i Sao Paulo fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sao Paulo?

Blandt forskellige lande, herunder Sao Paulo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sao Paulo?

For at leje en bil i Sao Paulo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sao Paulo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.