Lej en bil i Jundiaí, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Jundiaí, Brasilien

Jundiaí, SP, Brasilien
30. sep. — 7. okt.
Samme aflevering
Jundiaí, SP, Brasilien
tor. 30.9
Middag
tor. 7.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Jundiaí

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jundiaí, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Jundiaí, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Jundiaí

Vi har foretaget 24 søgninger på biludlejning i Jundiaí denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Jundiaí for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Jundiaí udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Jundiaí, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Jundiaí er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Jundiaí har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Jundiaí, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Jundiaí?

Den mest populære bil at leje in Jundiaí blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Audi A3. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Jundiaí for 135 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 44 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 160 kr. om dagen for at leje en Audi A3 in Jundiaí, selvom du kan finde priser på helt ned til 67 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Jundiaí?

Unidas er det mest populære biludlejningsfirma in Jundiaí, som udlejer BMW 3 Series Touring. Leje af en BMW 3 Series Touring in Jundiaí ligger på omkring 312 kr./dag, når du lejer hos Unidas.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Jundiaí i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Jundiaí.

Minder vejret i Jundiaí om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Jundiaí og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 64,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jundiaí