Udlejningsbiler fra Hertz i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
11. dec. — 18. dec.
Sao Paulo, SP, Brasilien
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

28 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,3

Value

7,1

Information om Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Sao Paulo koste i januar?

Billeje i Sao Paulo i januar fra Hertz vil koste 265 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 86 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Sao Paulo, kan du forvente priser omkring 1.856 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Hertz en lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på Hall Apt De Guarulhos Tps1.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Sao Paulo?

Ja, Hertz i Sao Paulo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Sao Paulo i januar?

Med en gennemsnitspris på 92 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Sao Paulo i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo helt ned til 86 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Sao Paulo?

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Sao Paulo. AT leje en Economy fra Hertz koster 92 kr./dag i gennemsnit (15% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Sao Paulo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sao Paulo?

Priser for biler i Sao Paulo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sao Paulo?

Der er 380 udbydere for biler i Sao Paulo fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sao Paulo?

Blandt forskellige lande, herunder Sao Paulo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sao Paulo?

For at leje en bil i Sao Paulo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sao Paulo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.