Udlejningsbiler fra Hertz i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
28 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

3,9

Samlet

2,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

4,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Sao Paulo kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Sao Paulo i september fra Hertz vil koste 279 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 90 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Sao Paulo, kan du forvente priser omkring 1.955 kr. i september måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intl. Du vil finde Hertz beliggende på Hall Apt De Guarulhos Tps1.

Ja, Hertz i Sao Paulo tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Med en gennemsnitspris på 97 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Sao Paulo i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sao Paulo helt ned til 90 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste september.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Sao Paulo. AT leje en Economy fra Hertz koster 97 kr./dag i gennemsnit (15% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Sao Paulo.

I Sao Paulo har Hertz 29 lokationer. Av Jose Cesar De Oliveira 500 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 69% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Sao Paulo fra Hertz, Av Jose Cesar De Oliveira 500 lokationen.


Hertz udlejningsbiler i São Paulo

Lej en bil fra Hertz i en anden by i São Paulo

Hertz biler i andre byer i Brasilien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer