Lej en bil i Campinas, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Campinas, Brasilien

Campinas, SP, Brasilien
29. jun — 6. jul
Samme aflevering
Campinas, SP, Brasilien
tir 29.6
Middag
tir 6.7
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Campinas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Campinas, Brasilien
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

6,5
10 kontorer
7 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Campinas, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Campinas

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Campinas for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Campinas. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Campinas, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Campinas, Brasilien?

Når du lejer en bil i Campinas, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Campinas er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Campinas.

Hvordan er vejret i Campinas, Brasilien i juni?

Normalt er vejret i Campinas i juni måned 15 °C og den forventede nedbør er 54 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Campinas under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Campinas.

Minder vejret i Campinas om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Campinas og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 42 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Campinas