Lej en bil i Campinas, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Campinas, Brasilien

Campinas, SP, Brasilien
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Campinas, SP, Brasilien
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Campinas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Campinas, Brasilien
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

3,9

Valuta for pengerne

10,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

6,5
9 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Campinas, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Campinas

Indtil videre har der i december været 83 søgninger på biludlejning i Campinas på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Campinas for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo og Hertz er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Campinas. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Campinas, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Campinas, Brasilien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Campinas har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Localiza, Alamo og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Campinas, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Campinas, Brasilien?

Når du lejer en bil i Campinas, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Campinas er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Campinas.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Campinas?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Campinas, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Audi A3. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 143 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Campinas på helt ned til 42 kr. om dagen. Leje af en Audi A3 in Campinas ligger i gennemsnit på 217 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 70 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Campinas?

Hvis du er interesseret i at leje en BMW 3 Series Touring in Campinas, er Unidas det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en BMW 3 Series Touring in Campinas fra Unidas koster 314 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Campinas, Brasilien i december?

Normalt er vejret i Campinas i december måned 20 °C og den forventede nedbør er 191 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i december, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Campinas.

Minder vejret i Campinas om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Campinas og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 190,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Campinas