Udlejningsbiler fra SICILY BY CAR i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Rom, Italien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

SICILY BY CAR biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

66 kr. - 824 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 1.039 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i januar når priserne er 66 kr. per dag i gennemsnit. 66 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 344 kr. for en SICILY BY CAR Lille udlejningsbil i Rom. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i januar når priserne er 69 kr. per dag i gennemsnit. 69 kr. per dag er 86% lavere end den gennemsnitlige årspris på 481 kr. for en SICILY BY CAR Mellemstor udlejningsbil i Rom. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i august når priserne er 452 kr. per dag i gennemsnit. 452 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 809 kr. for en SICILY BY CAR Stor udlejningsbil i Rom. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i oktober når priserne er 196 kr. per dag i gennemsnit. 196 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 636 kr. for en SICILY BY CAR SUV udlejningsbil i Rom. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.


Rom SICILY BY CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SICILY BY CAR biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SICILY BY CAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

Information om SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom

SICILY BY CAR ønsker at deres kunder og personale i Rom skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har SICILY BY CAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rom. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Rom i december fra SICILY BY CAR vil koste 201 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 84 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra SICILY BY CAR i en uge i Rom, kan du forvente priser omkring 1.406 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

I øjeblikket SICILY BY CAR har 1 lokation i Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino:
Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt.

Med en gennemsnitspris på 186 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra SICILY BY CAR i Rom i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom helt ned til 155 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

I Rom har SICILY BY CAR 3 lokationer. Via Appia Km 13 Ciampino Apt er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 52% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Rom fra SICILY BY CAR , Via Appia Km 13 Ciampino Apt lokationen.


SICILY BY CAR biler i andre byer i Italien