Udlejningsbiler fra SICILY BY CAR i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
4. dec. — 11. dec.
Rom, Italien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

SICILY BY CAR biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

85 kr. - 342 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 718 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i marts når priserne er 85 kr. per dag i gennemsnit. 85 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 202 kr. for en SICILY BY CAR Lille udlejningsbil i Rom. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i januar når priserne er 66 kr. per dag i gennemsnit. 66 kr. per dag er 84% lavere end den gennemsnitlige årspris på 423 kr. for en SICILY BY CAR Mellemstor udlejningsbil i Rom. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SICILY BY CAR i Rom, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i februar når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 786 kr. for en SICILY BY CAR Stor udlejningsbil i Rom. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i oktober når priserne er 185 kr. per dag i gennemsnit. 185 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 589 kr. for en SICILY BY CAR SUV udlejningsbil i Rom. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra SICILY BY CAR i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra SICILY BY CAR i Rom, Lazio er i februar når priserne er 71 kr. per dag i gennemsnit. 71 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 258 kr. for en SICILY BY CAR Cabriolet udlejningsbil i Rom. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra SICILY BY CAR i Rom, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra SICILY BY CAR alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

105 kr./dag

10 feb. – 17 feb.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

115 kr./dag

10 feb. – 17 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
SICILY BY CAR

156 kr./dag

10 feb. – 17 feb.
Toyota Corolla

Rom SICILY BY CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SICILY BY CAR biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SICILY BY CAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

8,0

Information om SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom

Har SICILY BY CAR en lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

I øjeblikket SICILY BY CAR har 1 lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn:
Leonardo Da Vinci Apt Fiumicino Internatl. Apt.

Hvad er den mest populære bil at leje fra SICILY BY CAR når man er i Rom i december?

Med en gennemsnitspris på 527 kr./dag, udlejning af Mini biler fra SICILY BY CAR i Rom i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på SICILY BY CAR udlejningsbiler i Rom helt ned til 527 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange SICILY BY CAR biludlejningslokationer er der i Rom?

I Rom har SICILY BY CAR 3 lokationer. Via Appia Km 13 Ciampino Apt er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 74% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Rom fra SICILY BY CAR , Via Appia Km 13 Ciampino Apt lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom?

Priser for biler i Rom opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom?

Antallet af udbydere for biler i Rom er 382 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rom. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rom. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.