Udlejningsbiler fra Avis i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Rom, Italien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

245 kr. - 513 kr.

Alle biltyper

342 kr. - 1.837 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Rom, Lazio er i marts når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 423 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Rom. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Rom, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Rom, Lazio er i december når priserne er 342 kr. per dag i gennemsnit. 342 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.176 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Rom. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Rom, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Rom, Lazio er i december når priserne er 342 kr. per dag i gennemsnit. 342 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.309 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Rom. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Rom, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

229 kr./dag

5 nov. – 22 nov.
Citroen C2
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

234 kr./dag

5 nov. – 22 nov.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

245 kr./dag

5 nov. – 22 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Rom Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

5,7

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,4

Information om Avis udlejningsbiler i Rom

Har Avis en lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Ja, Avis har 1 lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn som som er beliggende på Aeroporto Roma Fiumicino.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Rom?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Rom. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Rom her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Rom i oktober?

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Rom i oktober måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra Avis 433 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 392 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Rom?

For 433 kr./dag i gennemsnit, er en Premium den billigste type af udlejningsbil fra Avis i Rom (9% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Avis). I det seneste år har 17% af momondo-brugere som vælger at leje fra Avis mens de er i Rom lejet en Premium for at spare penge.Husk, at Avis også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Rom?

Der er 17 Avis biludlejningslokationer i Rom. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Rom beliggende på Aeroporto Roma Fiumicino. 49% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Rom lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom?

Priser for biler i Rom opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom?

Antallet af udbydere for biler i Rom er 374 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rom. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rom. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rom

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rom biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.