Udlejningsbiler fra Avis i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
Rom, Italien
søn. 4.12
Middag
søn. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

348 kr. - 608 kr.

Alle biltyper

349 kr. - 1.875 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Rom, Lazio er i marts når priserne er 348 kr. per dag i gennemsnit. 348 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 496 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Rom. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Rom, Lazio er i august når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.116 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Rom. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Rom, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Rom, Lazio er i december når priserne er 349 kr. per dag i gennemsnit. 349 kr. per dag er 73% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.281 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Rom. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Rom, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Rom Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,3

Information om Avis udlejningsbiler i Rom

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Avis i Rom under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Avis har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino som som er beliggende på Aeroporto Roma Fiumicino.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Rom. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Rom her.

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Rom i december måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra Avis 442 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 400 kr. per dag i december.

Der er 17 Avis biludlejningslokationer i Rom. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Rom beliggende på Circonvallazione Gianicolense. 28% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Rom lejede fra denne lokation det seneste år.