Udlejningsbiler fra Sunnycars i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Rom, Italien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Rom Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

41 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Rom

Har Sunnycars en lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sunnycars i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn (Aeroporto Roma-Fiumicino L. da Vinci).

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Rom?

Sunnycars opererer på nuværende tidspunkt fra 42 lokationer i Rom. Den mest populære biludlejningslokation Sunnycars har i Rom er placeret på Via Del Galoppatoio 33.I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere, der søgte efter Sunnycars udlejningsbiler i Rom endt med at leje deres bil fra Via Del Galoppatoio 33 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom?

Priser for biler i Rom opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom?

Antallet af udbydere for biler i Rom er 374 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rom. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rom. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Sunnycars udlejningsbiler i Lazio

Lej en bil fra Sunnycars i en anden by i Lazio

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rom

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sunnycars? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rom biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.