Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Paphos

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Paphos

Paphos, Cypern
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Paphos, Cypern
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Paphos GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Paphos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

4 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Paphos

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Paphos skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Paphos. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, GREEN MOTION har 1 lokation i Lufthavn: Paphos Intl som som er beliggende på Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal.

Med en gennemsnitspris på 240 kr./dag, udlejning af Economy biler fra GREEN MOTION i Paphos i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Paphos helt ned til 240 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Der er 4 biludlejningslokationer i Paphos som GREEN MOTION ejer. Deres Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal, Paphos lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 74% af de brugere der lejede en bil fraGREEN MOTION i Paphos valgt at hente den på Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal.