Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Amman

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Amman

Amman, Jordan
7. mar — 14. mar
Amman, Jordan
tors 7.3
Middag
tors 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Amman

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Amman

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Amman?

De billigste udlejningsbiler i Amman kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 45 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Amman er 68 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Amman?

Den mest populære bil at leje in Amman blandt momondo-brugere er Toyota Yaris, efterfulgt af Mitsubishi Outlander. Vores brugere har set tilbud på Toyota Yaris in Amman for 98 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 97 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 420 kr. om dagen for at leje en Mitsubishi Outlander in Amman, selvom du kan finde priser på helt ned til 309 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Amman

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Amman
Economy54 kr./dag
Lille mellemklasse60 kr./dag
Stor mellemklasse87 kr./dag
Standard141 kr./dag
Stor284 kr./dag
Stor SUV289 kr./dag
Mini47 kr./dag
Varevogn til passagerer353 kr./dag
Luksus656 kr./dag
Mellemstor SUV163 kr./dag
Kompakt SUV192 kr./dag
Standard SUV286 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Amman

Der er næsten 15 biludlejningssteder i Amman, hvilket gør det utroligt nemt at sikre et køretøj i byen. Den overflod af muligheder gør det også muligt for rejsende at snuppe en bil eller en passagervogn ved ankomsten eller på et hvilket som helst tidspunkt under deres ophold. Når det er sagt, er det generelt at foretrække at have en under hele rejsen, da byen har begrænset offentlig transport. Biludlejning i Amman er en fantastisk måde at få adgang til fantastiske seværdigheder, såsom Amman-kastellet eller Umayyad-slottet. Der er en bred vifte af parkeringsmuligheder på kulturelle seværdigheder og attraktioner samt i hele byen. Mange af disse parkeringspladser er gratis, hvilket gør billig billejei Amman endnu mere økonomisk. Når du er klar til at hoppe i bilen for at få adgang til steder i Ammans bane, er Highway 35, også kendt som King's Highway, og Jordan Highway ligger begge tæt på byen. Prøv at undgå større veje fra midt på eftermiddagen til lige før aftenen, da vejene bliver ret trafikerede.

Kan det betale sig at leje en bil, når man besøger Amman?

Der er masser af parkeringspladser til rådighed i hele byen Amman, hvilket gør det enkelt for rejsende at komme ud og gå i bestemte områder, eller køre til andre kvarterer eller steder og udforske til fods. Luweibdeh er en meget gangbar region i byen, men køretøjer generelt er afgørende for rejsende, der håber at nå alle de mest spændende steder i byen. En økonomisk billeje i Amman vil være en god måde at gøre nogle af de smallere, gamle gader, hvoraf der er mange, mere sejlbare. Når du er klar til at udforske seværdighederne uden for byens grænser, er motorvejene nemme at komme til. Måske kan du prøve Wadi AlMujib, der er hjemsted for Petra, eller Madaba, hvor du vil opdage gamle mosaikker. Begge steder ligger inden for et par timers kørsel fra byens centrum.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg holde mig for øje, når jeg kører i Amman?

Ammans Biludlejning er en fantastisk måde at komme rundt i byen og få adgang til en række spændende kulturelle steder i og omkring byen. Der er dog nogle unikke retningslinjer, som den jordanske regering har udstukket. Det er forbudt personer med et indhold af alkohol i blodet på 0,05 % eller derover at betjene et motorkøretøj. Du skal også være opmærksom på, at når der sker en ulykke, anses føreren for at være ansvarlig. Desuden er der med høje straffe for ikke at overholde lokale færdselslove, der er et stort incitament til at overholde gældende hastighedsgrænser, der er tilbøjelige til at være lavere end det, du kan se på lignende veje i andre lande. Det er obligatorisk, at alle personer på forsiden af køretøjet har en sikkerhedssele. Det er strengt forbudt at bruge mobiltelefoner under kørsel. For alle rejsende, der forsker i Biludlejning i Amman, er det bedst at kontakte byens afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om nylige lovændringer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Amman, hvis jeg besøger et andet land?

Personer, der ønsker at sikre en udlejningsbil i Amman, vil opdage, at processen er meget let. Faktisk behøver amerikanske statsborgere, der rejser til Jordan, blot at fremvise et kørekort og pas udstedt af myndighederne sammen med et større kreditkort, der har en betydelig tilgængelig saldo. Selvom det ikke er nødvendigt for udenlandske chauffører at få et International Driver's Permit - eller IDP - for at få fat i en Biludlejning i Amman, anbefales det typisk at oversætte dokumentet til det lokale sprog. Endelig skal alle rejsende, der ønsker at få fat i en feriebolig, være mindst 25 år gamle.


Find billig billeje i Amman

Find den lejebil i Amman, der passer til dine behov

Lille cars

97 kr. - 271 kr.

Alle biltyper

106 kr. - 505 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Amman, Jordan er 187 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Amman, Jordan er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Amman.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Amman, Jordan er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Amman, Jordan er i december. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 184 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Amman.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Amman, Jordan er 685 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Amman, Jordan er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 481 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Amman.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Amman, Jordan er 363 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Amman, Jordan er i april. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Amman.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Amman, Jordan er 379 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Amman, Jordan er i december. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 424 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Amman.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Amman, Jordan er 656 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Amman, Jordan er i marts. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 945 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Amman. I Amman kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Amman.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

13 mar - 20 mar
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

54 kr./dag

13 mar - 20 mar
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

60 kr./dag

13 mar - 20 mar
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Amman

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Amman

Auto Nation

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,6

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,0

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,7

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,8

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,0

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,8

Ta2jir

9 kontorer

Retaj Car Rental

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Amman

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Amman

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Mini, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

87 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris
Det mest populære biludlejningsbureau i Amman, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Fun Way Car Rental og Arena Rent a Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Amman i de seneste 72 timer: Mini, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Amman er 87 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 99 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Amman i de seneste 7 dage er Toyota Yaris. Vores brugere foretrækker også Mitsubishi Outlander som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Amman

Herunder vises de mest populære hoteller i Amman
Amman Airport Hotel

Amman Airport Hotel

Queen Alia International Airport, Amman, Jordan

29,4 km fra centrum

Mövenpick Hotel Amman

Mövenpick Hotel Amman

Madina Al Munawarah Street, P.o.Box 941825, Amman, Jordan

2,1 km fra centrum

Amman Rotana

Amman Rotana

Black Iris street - Abdali, P.O. Box 926111, Amman, Jordan

2,3 km fra centrum

Hilton Amman

Hilton Amman

7 Illiyah Madi Street 941977, Amman, Jordan

1,9 km fra centrum

Regency Palace Amman

Regency Palace Amman

Queen Alia Street Sport City R, P.O Box 927000, Amman, Jordan

2,4 km fra centrum

Thousand Nights Hotel

Thousand Nights Hotel

Al Madina Al Monawwara Street, 191, Amman, Jordan

2,1 km fra centrum

W Amman Hotel

W Amman Hotel

13 Rafiq Al Hariri Ave, Amman, Jordan

2,3 km fra centrum

Ibis Amman

Ibis Amman

61 Mohd Fayadh Al Assaf Street, Amman, Jordan

2,3 km fra centrum

Fairmont Amman

Fairmont Amman

6 Beirut Street - Fifth Circle, Amman, Jordan

1,6 km fra centrum

Opal Hotel Amman

Opal Hotel Amman

Airport Road, Amman, Jordan

12,7 km fra centrum

Le Royal Amman

Le Royal Amman

Zahran Street 3rd Circle, Amman, Jordan

3,5 km fra centrum

Centro Mada Amman by Rotana

Centro Mada Amman by Rotana

Ahmad Maayetah Street, P.O Box 925937, Amman, Jordan

4,0 km fra centrum

Seas Hotel Amman

Seas Hotel Amman

Saed Ben Abi Waqqas, Amman, Jordan

1,1 km fra centrum

Grand Palace Hotel

Grand Palace Hotel

Queen Alya Street 65959 P.o.Box 922444, Amman, Jordan

2,3 km fra centrum

Grand Hyatt Amman

Grand Hyatt Amman

Jabal Amman, Hussein Bin Ali St P.O. Box 831159, Amman, Jordan

3,4 km fra centrum

New Merryland Hotel

New Merryland Hotel

129 King Hussien St., Amman, Jordan

4,1 km fra centrum

Alqimah Hotel Apartments

Alqimah Hotel Apartments

32 Khalil As-Saket Street, Amman, Jordan

4,1 km fra centrum

Landmark Amman Hotel & Conference Center

Landmark Amman Hotel & Conference Center

Al Huseen Bin Ali Street, P.O. Box 6399, Amman, Jordan

2,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Amman – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Amman, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Amman, Jordan biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Amman opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Amman så som Enterprise Rent-A-Car, Alamo og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvordan er vejret i Amman, Jordan i februar?

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Amman 8 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Amman.

Minder vejret i Amman om vejret i resten af Amman?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Amman til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Amman normalt har en temperatur på 8 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Amman?

Priser for biler i Amman blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Amman?

Fra februar 2024 er der 174 udbydere at vælge mellem for biler i Amman.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Amman?

Blandt forskellige lande, herunder Amman, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Amman?

For at leje en bil i Amman, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Amman?

Hvis du booker billeje i Amman via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Amman?

Når du har udført en søgning efter billeje i Amman, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Amman med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Amman og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Amman på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Amman.

Kan jeg finde billeje i Amman, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Amman på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Amman med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Amman med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amman på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Amman


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Amman
tors 7.3
Middag
tors 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo