Udlejningsbiler fra Arena Rent a Car i Amman

Find og sammenlign gode tilbud på Arena Rent a Car udlejningsbiler i Amman

Amman, Jordan
12. Ara — 19. Ara
Amman, Jordan
Sal 12.12
Middag
Sal 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Arena Rent a Car biludlejningstilbud i Amman, Amman

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

141 kr. - 282 kr.

Alle biltyper

141 kr. - 510 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Arena Rent a Car i Amman, Amman er i januar når priserne er 141 kr. per dag i gennemsnit. 141 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 203 kr. for en Arena Rent a Car Lille udlejningsbil i Amman. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Arena Rent a Car i Amman, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Arena Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Arena Rent a Car i Amman, Amman er i oktober når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en Arena Rent a Car Mellemstor udlejningsbil i Amman. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Arena Rent a Car i Amman, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Arena Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Arena Rent a Car i Amman, Amman er i oktober når priserne er 282 kr. per dag i gennemsnit. 282 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 370 kr. for en Arena Rent a Car SUV udlejningsbil i Amman. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Arena Rent a Car i Amman, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Arena Rent a Car alt efter hvilken dag du booker.


Amman Arena Rent a Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Arena Rent a Car biludlejningssteder i Amman, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Arena Rent a Car

6 kontorer

Information om Arena Rent a Car udlejningsbiler i Amman

Har Arena Rent a Car en lokation i Amman Queen Alia Intl Lufthavn?

Arena Rent a Car har 1 lokation i Amman Queen Alia Intl Lufthavn. Du vil finde Arena Rent a Car beliggende på Amman International Airport Queen Alia.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Arena Rent a Car når man er i Amman i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Arena Rent a Car i Amman i januar er Mini udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 163 kr. per dag for Mini udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 162 kr. per dag.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Arena Rent a Car i Amman?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Arena Rent a Car, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Amman. At leje en Lille mellemklasse fra Arena Rent a Car koster i gennemsnit 143 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 18% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Arena Rent a Car for at spare penge på deres rejse til Amman.

Hvor mange Arena Rent a Car biludlejningslokationer er der i Amman?

Amman International Airport Queen Alia er den mest populære Arena Rent a Car biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Amman. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 88% af dem der valgte en udlejningsbil fra Arena Rent a Car valgt at leje fra Amman International Airport Queen Alia lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Amman?

Priser for biler i Amman blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Amman?

Fra december 2023 er der 172 udbydere at vælge mellem for biler i Amman.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Amman?

Blandt forskellige lande, herunder Amman, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Amman?

For at leje en bil i Amman, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amman på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.