Udlejningsbiler fra Enterprise i Amman

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Amman

Amman, Jordan
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Amman, Jordan
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Amman Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Amman, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

5 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Amman

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Enterprise i Amman under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Enterprise har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise i Lufthavn: Amman Queen Alia Intl (Airport Road).

Ja, Enterprise i Amman tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Enterprise, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Enterprise.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise i Amman, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 300 kr./dag i gennemsnit og 275 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 5 biludlejningslokationer i Amman som Enterprise ejer. Deres Airport Road, Amman lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 44% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise i Amman valgt at hente den på Airport Road.