Udlejningsbiler fra Hertz i Amman

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Amman

Amman, Jordan
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Amman, Jordan
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Amman Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Amman, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Amman

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Ammanfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Amman Queen Alia Intl:
Alia International Ap.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Amman (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Amman, Luksus udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Luksus udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.155 kr./dag i gennemsnit og 1.150 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Amman. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Amman beliggende på Alia International Ap. 54% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Amman lejede fra denne lokation det seneste år.