Udlejningsbiler fra CarWiz i Paphos

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Paphos

Paphos, Cypern
13. dec. — 20. dec.
Paphos, Cypern
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Paphos CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Paphos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

5 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Paphos

Har CarWiz en lokation i Paphos Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Paphos Intl Lufthavn. De adresser for dette CarWiz biludlejningscenter er Paphos International Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra CarWiz når man er i Paphos i januar?

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra CarWiz hvis du har brug for en udlejningsbil i Paphos i januar. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 646 kr. per dag og helt ned til 646 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraCarWiz—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Paphos?

Priser for biler i Paphos opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Paphos?

Fra december 2023 er der 105 udbydere at vælge mellem for biler i Paphos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Paphos?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Paphos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Paphos?

For at leje en bil i Paphos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Paphos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.