Udlejningsbiler fra CarWiz i Paphos

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Paphos

Paphos, Cypern
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Paphos, Cypern
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Paphos CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Paphos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

5 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Paphos

CarWiz ønsker at deres kunder og personale i Paphos skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CarWiz indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Paphos. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Paphos Intl. De adresser for dette CarWiz biludlejningscenter er Paphos International Airport.

Overvej Stor udlejningsbiler fra CarWiz hvis du har brug for en udlejningsbil i Paphos i januar. Når du lejer Stor biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 662 kr. per dag og helt ned til 662 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraCarWiz—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Paphos har CarWiz 5 lokationer. Paphos International Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 81% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Paphos fra CarWiz, Paphos International Airport lokationen.