Udlejningsbiler fra CarWiz i Larnaca

Find og sammenlign gode tilbud på CarWiz udlejningsbiler i Larnaca

Larnaca, Cypern
6. dec. — 13. dec.
Larnaca, Cypern
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

CarWiz biludlejningstilbud i Larnaca, Larnaca

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

98 kr. - 856 kr.

Alle biltyper

116 kr. - 893 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CarWiz i Larnaca, Larnaca er i december når priserne er 98 kr. per dag i gennemsnit. 98 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 457 kr. for en CarWiz Lille udlejningsbil i Larnaca. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CarWiz i Larnaca, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra CarWiz i Larnaca, Larnaca er i maj når priserne er 467 kr. per dag i gennemsnit. 467 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 644 kr. for en CarWiz Stor udlejningsbil i Larnaca. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra CarWiz i Larnaca, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra CarWiz i Larnaca, Larnaca er i september når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 670 kr. for en CarWiz Cabriolet udlejningsbil i Larnaca. Mens september nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra CarWiz i Larnaca, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Cabriolet udlejningsbiler fra CarWiz alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
CarWiz

109 kr./dag

14 dec. – 21 dec.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
CarWiz

112 kr./dag

14 dec. – 21 dec.
Audi A3
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
CarWiz

342 kr./dag

14 dec. – 21 dec.
Renault Captur

Larnaca CarWiz lokationer

Herunder kan du finde information om alle CarWiz biludlejningssteder i Larnaca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CarWiz

7 kontorer

Information om CarWiz udlejningsbiler i Larnaca

Har CarWiz en lokation i Larnaca Lufthavn?

Ja, CarWiz har 1 lokation i Larnaca Lufthavn som som er beliggende på Larnaca International Airport (LCA).

Hvad er den mest populære bil at leje fra CarWiz når man er i Larnaca i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra CarWiz i Larnaca, Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Varevogn til passagerer udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 579 kr./dag i gennemsnit og 551 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange CarWiz biludlejningslokationer er der i Larnaca?

CarWiz opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Larnaca. Den mest populære biludlejningslokation CarWiz har i Larnaca er placeret på Larnaca International Airport (LCA).I løbet af de sidste 12 måneder har 95% af vores brugere, der søgte efter CarWiz udlejningsbiler i Larnaca endt med at leje deres bil fra Larnaca International Airport (LCA) lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Larnaca?

Priser for biler i Larnaca blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Larnaca?

Fra november 2023 er der 88 udbydere at vælge mellem for biler i Larnaca.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Larnaca?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Larnaca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Larnaca?

Alle førere, der lejer en bil i Larnaca, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Larnaca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.