Udlejningsbiler fra National i Doha

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Doha

Doha, Qatar
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Doha, Qatar
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Doha National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Doha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Doha

 • Er det sikkert at leje en bil fra National i Doha under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle National udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Doha kunder og personale føler sig sikre, har National også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Har National en lokation i Lufthavn: Doha Hamad Intl?

  Ja, National har 1 lokation i Lufthavn: Doha Hamad Intl som som er beliggende på Rental Lounge Vertical Circle.

 • Tilbyder National gratis afbestilling af lejebiler i Doha?

  Ja, National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Doha. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til National på et af deres udlejningssteder i Doha. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra National når man er i Doha i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra National i Doha, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 166 kr./dag i gennemsnit og 166 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange National biludlejningslokationer er der i Doha?

  Rental Lounge Vertical Circle er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Doha. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 75% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra Rental Lounge Vertical Circle lokationen.