Udlejningsbiler fra Sixt i Oslo

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Oslo

Oslo, Norge
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Oslo, Norge
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Oslo, Oslo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

124 kr. - 568 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 1.061 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Oslo, Oslo er i marts når priserne er 124 kr. per dag i gennemsnit. 124 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 300 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Oslo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Oslo, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Oslo, Oslo er i januar når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 686 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Oslo. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Oslo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Oslo Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Oslo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Oslo

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Oslo under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Oslo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Oslo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Oslo koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 697 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Oslo. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Oslo fra Sixt var 143 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Oslo i gennemsnit 4.876 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Oslo i oktober?

  Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Oslo i oktober. Baseret på Sixt biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 279 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 198 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Oslo?

  Den billigste type udlejningsbil fra Sixt i Oslo er Economy (279 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 53% af vores brugere, som lejede en bil fra Sixt, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 61% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Sixt i Oslo.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Oslo?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Oslo som Sixt ejer. Deres Postboks 201, Oslo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 71% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Oslo valgt at hente den på Postboks 201.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Oslo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Oslo biludlejningsfirmaer