Udlejningsbiler fra Hertz i Oslo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Oslo

Oslo, Norge
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Oslo, Norge
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Oslo, Oslo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

118 kr. - 782 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 1.955 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Oslo, Oslo er i oktober når priserne er 118 kr. per dag i gennemsnit. 118 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 372 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Oslo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Oslo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Oslo, Oslo er i marts når priserne er 187 kr. per dag i gennemsnit. 187 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 495 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Oslo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Oslo, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Oslo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Oslo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

8,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Oslo

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Oslo under COVID-19?

  Alle Hertz biludlejningslokationer i Oslo tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Oslo koste i oktober?

  Billeje i Oslo i oktober fra Hertz vil koste 562 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 233 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Oslo, kan du forvente priser omkring 3.933 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Oslo?

  Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Oslo. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Oslo. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Oslo i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 575 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Hertz i Oslo i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Oslo helt ned til 313 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Oslo?

  Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Oslo er Stationcar (638 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 7% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Stationcar grundet besparelsen. En Stationcar er desuden 40% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Oslo.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Oslo?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Oslo. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Oslo er placeret på Holbergsgaten 30.I løbet af de sidste 12 måneder har 37% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Oslo endt med at leje deres bil fra Holbergsgaten 30 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Norge


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Oslo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Oslo biludlejningsfirmaer