Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Bergen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bergen

Chaufførens alder: 26-65
tir. 23.7
tir. 30.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Hertz biludlejningstilbud i Bergen, Hordaland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

198 kr. - 793 kr.

Alle biltyper

263 kr. - 1.602 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i oktober når priserne er 198 kr. per dag i gennemsnit. 198 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 411 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bergen. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i marts når priserne er 295 kr. per dag i gennemsnit. 295 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 759 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Bergen. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Bergen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i oktober når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 744 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Bergen. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Bergen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

475 kr./dag

15 aug. – 22 aug.
Hyundai Accent

Bergen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bergen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Bergen

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Bergen koste i august?

Billeje i Bergen i august fra Hertz vil koste 871 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 788 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Bergen, kan du forvente priser omkring 6.096 kr. i august måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Hertz en lokation i Bergen Flesland Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Bergen Flesland Lufthavn (Airport).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Bergen?

Ja, Hertz i Bergen tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Bergen i august?

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Bergen i august måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz 955 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 788 kr. per dag i august.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Bergen?

Til en gennemsnitspris på 955 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Hertz i Bergen det billigste valg. 67% af vores brugere som lejede en bil i Bergen fra Hertz valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 955 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 15% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Bergen?

Der er 6 biludlejningslokationer i Bergen som Hertz ejer. Deres Airport, Bergen lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 41% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Bergen valgt at hente den på Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bergen?

Priser for biler i Bergen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bergen?

Fra juli 2024 er der 35 udbydere at vælge mellem for biler i Bergen.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bergen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bergen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bergen?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bergen. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bergen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 23.7
Middag
tir. 30.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Bergen

Populære typer af udlejningsbiler i Bergen