Udlejningsbiler fra Hertz i Bergen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bergen

Bergen, Norge
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Bergen, Norge
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bergen, Hordaland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

203 kr. - 736 kr.

Alle biltyper

231 kr. - 782 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i november når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 491 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bergen. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i december når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 489 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Bergen. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Bergen, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i november når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 459 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Bergen. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Bergen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Bergen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bergen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,3

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Bergen

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Bergen under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Bergen Flesland (Airport).

Ja, Hertz i Bergen tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Erhvervskøretøj udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Bergen i marts måned. I gennemsnit koster Erhvervskøretøj udlejningsbiler fra Hertz 668 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 617 kr. per dag i marts.

Der er 5 biludlejningslokationer i Bergen som Hertz ejer. Deres Airport, Bergen lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 50% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Bergen valgt at hente den på Airport.


Hertz biler i andre byer i Norge