Udlejningsbiler fra Hertz i Bergen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bergen

Bergen, Norge
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Bergen, Norge
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bergen, Hordaland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

202 kr. - 733 kr.

Alle biltyper

205 kr. - 705 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, Hordaland er i januar når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bergen. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bergen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Bergen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bergen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Bergen

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Bergen under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Bergen under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Bergen koste i oktober?

  Billeje i Bergen i oktober fra Hertz vil koste 574 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 206 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Bergen, kan du forvente priser omkring 4.019 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Bergen Flesland?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Bergen Flesland (Airport).

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Bergen?

  Ja, Hertz i Bergen tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Bergen i oktober?

  Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Bergen i oktober måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz 328 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 316 kr. per dag i oktober.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Bergen?

  Der er 5 biludlejningslokationer i Bergen som Hertz ejer. Deres Airport, Bergen lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Bergen valgt at hente den på Airport.


Hertz biler i andre byer i Norge