Lej en bil i Devonport, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Devonport, Australien

Devonport, TAS, Australien
20. jun — 27. jun
Samme aflevering
Devonport, TAS, Australien
søn 20.6
Middag
søn 27.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Devonport

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Devonport, Australien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Devonport, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Launcestons biludlejningsdisk

Biludlejning i Devonport

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Devonport for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Devonport har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis, Hertz, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Devonport. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Devonport, Australien biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Devonport opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Devonport så som Avis, Hertz og Firefly der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Devonport, Australien?

Når du lejer en bil i Devonport, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Devonport er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Devonport.

Hvordan er vejret i Devonport, Australien i juni?

Normalt er vejret i Devonport i juni måned 9 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

Klimaet i Devonport under juni måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Devonport.

Minder vejret i Devonport om vejret i resten af Tasmanien?

Dem, der gerne vil leje bil i Devonport til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Tasmanien i juni måned normalt er ca. 8 °C med 70 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Devonport