Billeje i Tasmanien

Leder du efter billig biludlejning i Tasmanien? Så søg her!

Hobart, TAS, Australien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Hobart, TAS, Australien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tasmanien

Find den lejebil i Tasmanien, der passer til dine behov

Biler i Lille

181 kr. - 623 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 623 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tasmanien er 198 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tasmanien er i juli. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 181 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tasmanien. I Tasmanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tasmanien er 178 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tasmanien er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tasmanien. I Tasmanien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Tasmanien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tasmanien
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,4
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,0

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,5
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0
16 kontorer
13 kontorer

Oplysninger om billeje i Tasmanien

Vejene ses som en vigtig del af øens infrastruktur og har generelt meget høj prioritet. Man er i gang med større opgaver omkring øens motorveje, hvor den længste motorvej, som ofte kendes som den smukkeste, af bilister kaldes den mest ringe og farligste. Anledningen til dette er tendensen til kødannelser lige uden for Hobart, samt at den i den fjerne ende snor og drejer sig og bliver smallere. Men man har motorveje, som forbinder de største byer på øen, samt et udbygget hovedvejsnet. Så vejstandarden er nogenlunde, som vi er vant til. Du kan derfor sagtens klare dig med en helt almindelig personbil. Tjek med din biludlejning om aktuelt vejarbejde eller andet relevant.

I lighed med Storbritannien kører man her i den "forkerte" side af vejen og dermed sidder rattet også i den "forkerte" side. Hvad gælder vigepligt, promillegrænse og håndholdt mobil, så er reglerne som herhjemme. Hastighedsbegrænsningerne opererer som udgangspunkt med en hastighed i byerne og en anden uden for byerne. Undtagelsen er dog ved skoler, hvor der skal køres med reduceret hastighed. Er du uheldig og får en bøde, så kan den ikke betales på stedet, men skal betales indenfor 28 dage. Når det gælder parkering, så er det de lokale myndigheder, som bestemmer reglerne. Så se dig godt for. Alarmnummeret er 000. Tjek de aktuelle regler med relevante myndigheder, da der jo løbende sker ændringer på området.

Du skal naturligvis kunne fremvise kørekort, hvor et dansk et af slagsen generelt accepteres, men det internationale kørekort er billigt og nemt at få og kan afværge eventuelle problemer. Du skal have haft kørekort i minimum et år, og du får svært ved at finde en biludlejning, som vil udleje til personer under 21 år. Er du mellem 21 og 24 år, må du også forvente at blive opkrævet et ungetillæg. Førere over 75 vil normalt ikke kunne leje bil heller. Hobart er nok den nemmeste by at leje en bil i, da du her finder det største udbud. Husk også, du skal bruge et internationalt kreditkort. Debetkort vil i reglen også blive accepteret, men der reserveres typisk et relativt stort depositum på dem. Luksusudlejningsbiler vil som regel kræve, at du kan benytte to internationale kreditkort. Du vil sandsynligvis også skulle vise dit pas, så hav også det klar.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tasmanien

Herunder vises de mest populære hoteller i Tasmanien

Billeje i Tasmanien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tasmanien, så du er klar til næste rejse.

Det koster 180 kr./dag i gennemsnit at leje bil i Tasmanien. momondo-brugere har også fundet priser på helt op til 180 kr./dag og billigere tilbud fra omkring 166 kr./dag, hvilket udgør en prisforskel på 7%. Disse prisforskelle afhænger ofte af, hvilken by i Tasmanien du lejer bilen i.

Ace Rental Cars anses for at være det bedste biludlejningsfirma i Tasmanien i henhold til vores data. 13 anmeldelser har givet dem en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 9,6 ud af 10. De har også 2 udlejningssteder i Tasmanien, bl.a. på populære destinationer som Hobart.

Det mest populære antal dage at leje bil i i Tasmanien er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 352 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 585 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Tasmanien, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 2.462 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 11.241 kr..


Biludlejning i populære byer i Tasmanien

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Tasmanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tasmanien


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Tasmanien via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Tasmanien på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Tasmanien og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tasmanien.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Tasmanien.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Tasmanien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.