Udlejningsbiler fra Bargain Car Rentals i Hobart

Find og sammenlign gode tilbud på Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Hobart

Hobart, TAS, Australien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Hobart, TAS, Australien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hobart Bargain Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle Bargain Car Rentals biludlejningssteder i Hobart, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,9

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Hobart

 • Er det sikkert at leje en bil fra Bargain Car Rentals i Hobart under COVID-19?

  Bargain Car Rentals ønsker at deres kunder og personale i Hobart skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Bargain Car Rentals indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Hobart. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Bargain Car Rentals i Hobart koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Bargain Car Rentals biludlejningspriser i Hobart at være 164 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 164 kr. per dag fra Bargain Car Rentals på denne tid af året i Hobart. Gennemsnitsprisen er typisk 1.151 kr. for en uges billeje fra Bargain Car Rentals i oktober når man er i Hobart.

 • Har Bargain Car Rentals en lokation i Lufthavn: Hobart?

  Der er 2 lokationer i Lufthavn: Hobart. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Hobart Airport og Hobart Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Bargain Car Rentals når man er i Hobart i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Bargain Car Rentals i Hobart i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 165 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 164 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Bargain Car Rentals i Hobart?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Bargain Car Rentals, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Hobart. At leje en Economy fra Bargain Car Rentals koster i gennemsnit 165 kr. per dag, hvilket er 3% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 83% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Bargain Car Rentals for at spare penge på deres rejse til Hobart.

 • Hvor mange Bargain Car Rentals biludlejningslokationer er der i Hobart?

  Bargain Car Rentals opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Hobart. Den mest populære biludlejningslokation Bargain Car Rentals har i Hobart er placeret på Hobart Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere, der søgte efter Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Hobart endt med at leje deres bil fra Hobart Airport lokationen.


Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Tasmanien

Lej en bil fra Bargain Car Rentals i en anden by i Tasmanien