Udlejningsbiler fra Bargain Car Rentals i Darwin

Find og sammenlign gode tilbud på Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Darwin

Darwin, NT, Australien
5. Dec — 12. Dec
Darwin, NT, Australien
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Darwin Bargain Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle Bargain Car Rentals biludlejningssteder i Darwin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Bargain Car Rentals

3 kontorer

Information om Bargain Car Rentals udlejningsbiler i Darwin

Har Bargain Car Rentals en lokation i Darwin Lufthavn?

Der er 3 lokationer i Darwin Lufthavn. De adresser for disse 3 udlejningscentre er Darwin Airport - Shuttle Service., Darwin Airport og 1/8 Osgood Drive.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Bargain Car Rentals når man er i Darwin i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Bargain Car Rentals hvis du har brug for en udlejningsbil i Darwin i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 303 kr. per dag og helt ned til 303 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBargain Car Rentals—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Bargain Car Rentals i Darwin?

For 300 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Bargain Car Rentals i Darwin (4% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Bargain Car Rentals). I det seneste år har 29% af momondo-brugere som vælger at leje fra Bargain Car Rentals mens de er i Darwin lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Bargain Car Rentals også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Bargain Car Rentals biludlejningslokationer er der i Darwin?

I Darwin har Bargain Car Rentals 3 lokationer. Darwin Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 58% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Darwin fra Bargain Car Rentals, Darwin Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Darwin?

Priser for biler i Darwin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Darwin?

Der er 36 udbydere for biler i Darwin fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Darwin?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Darwin. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Darwin?

For at leje en bil i Darwin, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Darwin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.