Billeje i Victoria

Leder du efter billig biludlejning i Victoria? Så søg her!

Melbourne, VIC, Australien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Melbourne, VIC, Australien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Victoria

Find den lejebil i Victoria, der passer til dine behov

Biler i Lille

113 kr. - 472 kr.

Alle biltyper

166 kr. - 1.052 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Victoria er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Victoria er i august. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Victoria. I Victoria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Victoria er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Victoria er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Victoria. I Victoria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Victoria er 428 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Victoria er i februar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Victoria. I Victoria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Victoria er 484 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Victoria er i november. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Victoria. I Victoria kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Victoria

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Victoria
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6
15 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3
26 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0
23 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
13 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

2,0
36 kontorer
16 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Victoria

Herunder vises de mest populære hoteller i Victoria

Billeje i Victoria

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Victoria, så du er klar til næste rejse.

Det koster 363 kr./dag i gennemsnit at leje bil i Victoria. momondo-brugere har også fundet priser på helt op til 452 kr./dag og billigere tilbud fra omkring 203 kr./dag, hvilket udgør en prisforskel på 55%. Disse prisforskelle afhænger ofte af, hvilken by i Victoria du lejer bilen i.

Det billigste biludlejningsfirma i Victoria er Atlas Car & Truck Rental fra omkring 203 kr./dag. Andre billige muligheder, som er fundet inden for de seneste 72 timer, er Budget fra 269 kr./dag og Alamo fra omkring 314 kr./dag. Priserne kan variere afhængigt af den by, du rejser til, og den biltype, du ønsker at leje.

Economy Rent a Car anses for at være det bedste biludlejningsfirma i Victoria i henhold til vores data. 7 anmeldelser har givet dem en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 9,7 ud af 10. De har også 1 udlejningssted i Victoria, bl.a. på populære destinationer som Tullamarine.

Det bedste tidspunkt på året at leje bil er i januar, da det er her, priserne oftest er billigst. Vores brugere har fundet priser på billeje på omkring 214 kr. om dagen i snit, når der bookes i januar. marts er til gengæld knap så godt et tidspunkt, hvis du vil leje bil. Priserne i Victoria plejer i denne måned at ligge på 470 kr. om dagen i gennemsnit. Glem ikke at leje bilen i Victoria mindst 75 dage i forvejen for at få de bedste tilbud.

De fleste momondo-brugere lejer bil i 7 dage i Victoria. Billeje i 7 dage koster i gennemsnit 233 kr./dag. Hvis du beslutter at blive og leje en bil i Victoria i 1 uge, så vil priserne ligge på omkring 1.632 kr., og mange af vores brugere vælger ofte weekendleje, som koster i alt 560 kr. i gennemsnit. Hvis du skal på et længere roadtrip, kan du også leje bil i en måned i Victoria til en samlet pris på omkring 8.917 kr..


Biludlejning i populære byer i Victoria

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Victoria

Biludlejning i populære lufthavne i Victoria

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Victoria

Kom i gang med at planlægge din rejse til Victoria


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Victoria, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Victoria, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Victoria, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Victoria med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Victoria med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Victoria.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.