Udlejningsbiler fra Budget i Melbourne

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Melbourne

Melbourne, VIC, Australien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Melbourne, VIC, Australien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Melbourne Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Melbourne, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,8

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i Melbourne

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Melbourne under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Melbourne fra Budget i december vil i gennemsnit koste 590 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 395 kr. per dag fra Budget, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Melbourne i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.133 kr. for en udlejningsbil fra Budget.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Melbourne Tullamarine som som er beliggende på Melbourne Tullamarine Airport.

Ja, Budget i Melbourne tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Melbourne i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 542 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 395 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 6 Budget biludlejningslokationer i Melbourne. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Melbourne beliggende på Melbourne Tullamarine Airport. 58% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Melbourne lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Melbourne

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Melbourne biludlejningsfirmaer