Hoteller i Løgstør

Find de bedste tilbud på 59 hoteller i Løgstør, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Løgstør

Der er mange skønne hoteller i Løgstør. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Løgstør

Aggesborg
Aggesborg Church
Frederik VII's Kanal

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Aggesborg?

Hvis du har planer om at bo på det hotel, som anbefales af momondo i området omkring Løgstør tæt på Aggesborg, bør du forvente at skulle betale omkring 808 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 808 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Aggesborg. Hoteller i nærheden af Aggesborg er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Løgstør, som ligger på 799 kr..

Hoteller i nærheden af Aggesborg

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Aggesborg Church?

Hoteller i nærheden af Aggesborg Church er normalt 1% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Løgstør, som ligger på 799 kr..

Hoteller i nærheden af Aggesborg Church

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Frederik VII's Kanal?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Frederik VII's Kanal ligger på 656 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 7 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Frederik VII's Kanal er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Frederik VII's Kanal er normalt 17% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Løgstør, som ligger på 799 kr..

Hoteller i nærheden af Frederik VII's Kanal

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Løgstør

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Løgstør
Lavsæson
december
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

67%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

49%

forventet prisstigning

Pris
346 kr. - 2.011 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.366 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Løgstør

Vores bedste tips til Løgstør

Hvad koster et hotel i Løgstør?

Der er ofte rift om hotellerne i Løgstør, da byen har et forholdsvist lille udbud af hoteller, men til gengæld er kvaliteten i top. Om priserne også er det, afhænger af dit budget, da niveauet ligger fra ca. 800 DKK til ca. 2000 DKK for en overnatning. Både yngre par og seniorer valfarter til byens luksushoteller, der ligger ved vandet, og som tilbyder hotelrestaurant, spa, gratis parkering og andre faciliteter. Men også børnefamilier nyder en ferie på byens billigere overnatningssteder.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Løgstør?

Løgstør er ekstra skøn om sommeren, hvor beliggenheden for alvor kommer byen til gode. Det vrimler med turister, der ankommer med bil, båd eller bus, og der sker meget i byen. Om sommeren er der blandt andet Limfjorden Rundt med mange træskibe, og Løgstør Open Air er ligeledes en stor begivenhed sammen med musik på havnen og butikkernes lange åbningstider. Du kan dog sagtens nyde en overnatning i Løgstør hele året rundt – især i den rolige lavsæson, hvor du kommer tæt på de lokale.

Kan man rejse til Løgstør på budget?

Selvom prisen for en overnatning på hotel i Løgstør ofte kan være i den lidt høje ende, så kan en familie eksempelvis sagtens nyde en weekend i byen. Det kan være klogt at gå efter lavsæsonen eller holde øje med tilbud i god tid. Når først hotellet er betalt, koster det ikke meget at nyde de mange oplevelser, der venter omkring Limfjorden. Der findes mange spisesteder til rimelige penge, hvor et måltid koster ca. 100 DKK.

De bedste transportmidler i Løgstør

Da Løgstør er en lille fiskerby, kan du sagtens komme rundt til fods. Afstandene er ikke så lange, men ellers er det også populært at leje en cykel. Løgstør Camping udlejer eksempelvis cykler til ca. 100 DKK pr. døgn.

Parkering i Løgstør

Der findes en del parkeringspladser i Løgstør, så du kan sagtens have bil med, når du skal på overnatning i byen. Du kan eksempelvis parkere ved Havnevej omkring lystbådehavnen, ved Torvegade samt mellem Grønnegade og Toftegade. Husk at tjekke skiltningen i forhold til, om der er begrænset parkering eller ej.


Hvad koster et hotel i Løgstør pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Løgstør
3 stjerner
Løgstør Badehotel - Hotel du Nord
#1 Mest populær

Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

6,3

911 kr.

Se hoteltilbud
Løgstør Parkhotel
Mest for pengene

Løgstør Parkhotel

6,5

808 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Løgstør

Disse billige hoteller og vandrehjem i Løgstør har gode priser til det lille rejsebudget
Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel

6,5

809 kr.

Se hoteltilbud
Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

6,3

911 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Løgstør

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel

6,5

809 kr.

Se hoteltilbud
Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

6,3

911 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Løgstør?

I Himmerland ligger den lille fiskerby Løgstør ud til Limfjorden. Byen oser af hygge og charme takket være de mange små velbevarede huse, der i sin tid blev bygget til byens sømænd og fiskere. Havneområdet er smeltet sammen med midtbyen i en kombination af maritim atmosfære og lokalt købmandsliv. Du kan bo på hotel i Løgstør lige der, hvor det hele foregår. De fleste af byens butikker er centreret omkring Østerbrogade, hvilket betyder gode indkøbsmuligheder. Beliggenheden ved Limfjorden er naturligvis et stort plus for turister, der ønsker at bo på hotel i Løgstør med udsigt. Omkring Havnevej kan du nærmest soppe i vandet samtidig med, at du nyder din morgenkaffe fra hotellet. Vandkantshotellerne er attraktive, og der er flere af den slags hoteller i Løgstør at vælge imellem, så du kan slå døren op og nyde synet af solnedgangen samt fiskere, lystbåde og andet godtfolk på vandet.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Løgstør

Da byen ligger ved Limfjorden og samtidig er en gammel fiskerby, skal du naturligvis smage på dagens fangst fra vandet. Det er ikke uden grund, at Løgstør også kaldes muslingebyen, for du finder den lækre spise alle steder i byen. Der afholdes endda en muslingefestival hvert år i juli, som byder på aktiviteter for voksne og børn. Løgstør Kirke er en anden af byens attraktioner, som troner med sit tårnhøje spir og utraditionelle facon. Det samme gør byens fyrtårn, der består af en muret bygning med to træhuse på toppen. Løgstør er unik på alle måder, og lokationen ved Limfjorden skal nydes, når du bor på hotel i Løgstør. Oplev også Limfjordsmuseet, Frederik den VII’s Kanal, sejlture på Limfjorden samt byens golfbane med den fineste udsigt.


Rejseinformation: Løgstør

Hvor længe bor vores brugere i Løgstør?

Det gennemsnitlige ophold i Løgstør varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Løgstør?

Prisen for et hotelværelse i Løgstør vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 757 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Løgstør?

Den billigste måned at booke et hotel i Løgstør er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 430 kr.% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Løgstør?

Hotelværelser i Løgstør er generelt billigst onsdag og dyrest torsdag.