Hoteller i Kristianstad

Find de bedste tilbud på 22 hoteller i Kristianstad, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Kristianstad

Der er mange skønne hoteller i Kristianstad. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Kristianstad

Stora Torg
Tivoli Park
Silver Smithy

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Stora Torg?

momondo-brugere har anbefalet 8 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Stora Torg. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 566 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stora Torg er normalt 14% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kristianstad, som ligger på 665 kr..

Hoteller i nærheden af Stora Torg

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Tivoli Park?

Hoteller i nærheden af Tivoli Park er normalt 15% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kristianstad, som ligger på 665 kr..

Hoteller i nærheden af Tivoli Park

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Silver Smithy?

Nedenfor ses de 9 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Kristianstad, der er tættest på Silver Smithy. Gennemsnitsprisen i nærheden af Silver Smithy ligger på 559 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Silver Smithy er normalt 15% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Kristianstad, som ligger på 665 kr..

Hoteller i nærheden af Silver Smithy

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Kristianstad

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kristianstad
Lavsæson
maj
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

31%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

19%

forventet prisstigning

Pris
403 kr. - 716 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

663 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

682 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Kristianstad er: 3 stjerne, 59 dage før.
3 stjerne
600 kr. - 853 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Kristianstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Kristianstad?

Du kan bo billigt i Kristianstad, hvis du vælger at bo på vandrerhjem eller i en hyggelig svensk bed & breakfast. De fleste B&B’er i Kristianstad ligger fra 2 til 15 km uden for byen. Afstanden fra byen varierer, men de har alle til fælles, at prisen for et dobbeltværelse ligger et sted mellem ca. 676-946 SEK (500-700 DKK) per nat med morgenmad.

Du kan også bo billigt i Kristianstad, hvis du vælger at booke et dobbeltværelse på byens vandrehjem, som ligger lidt uden for centrum. Her kan du forvente en pris på ca. 405 SEK (omkring 300 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Hvis du gerne vil bo på et hotel i Kristianstad, som ligger centralt og tæt på fx Tivoliparken og Hovedbanegården, så kan du forvente en pris på ca. 1014-1149 SEK (750-850 DKK) per nat for et dobbeltværelse.

Kan man rejse på budget?

Hvis du vil spare lidt på pengene, kan du blandt andet besøge Regionmuseet, hvor der er fri entré. Her kan man opleve nutidig kunst samt kultur og historie. Museet huses også den hyggelige Café Miró, hvor du kan nyde kaffe og kage i forbindelse med dit besøg. Du kan også gå en tur i Tivoliparken. Hvis du er kørt i bil til Sverige eller har lejet en bil i forbindelse med din ferie i Kristianstad, så kan det også anbefales at køre ud til grotten Balsbergsgrottan, som ligger ca. 10 km uden for byen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kan sagtens gå rundt i Kristianstad, men hvis du gerne vil lidt længere ud af byen, så anbefales det at leje en bil eller benytte din egen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Kristianstad?

Det varierer, om man skal være minimum 18 eller 20 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Kristianstad. Derfor er det en god ide at tjekke reglerne for lige nøjagtigt det hotel i Kristianstad, som du gerne vil overnatte på.

Skal man lægge depositum?

De fleste hoteller i Kristianstad beder om et depositum enten via kontant betaling eller via et betalingskort for at kunne dække eventuelle skader, der måtte opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ikke kutyme at give ekstra i drikkepenge i Kristianstad, da der allerede er lagt et servicegebyr oveni prisen på restauranter og cafeer.

Hvor sikkert er der i Kristianstad?

Kristianstad er ligesom mange andre skandinaviske byer blandt de mest sikre byer i Europa.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt med adapter i Sverige, hvor de også bruger C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvor skal man bo på hotel i Kristianstad?

Du kan lære mere om dansk historie på svensk grund, hvis du tager på ferie i Kristianstad, som tidligere har været en del af Danmark. Byen i Skåne er fuld af historiske bygninger, og hvis du elsker at være nær de store seværdigheder, så bør du booke et hotel i Kristianstad tæt på kirken Heliga Trefaldighetskyrka, som må siges at være byens vartegn. Faktisk anses kirken for at være det skønneste renæssancetempel i hele Norden, og den blev opført mellem 1617 og 1628 af den danske Kong Christian den 4.

Hvis du foretrækker mere grønne områder, så bør du måske booke et hotel tæt på den grønne park Tivoliparken, som ligger ved Helge å. Her finder du flotte træer og det skønne Kristianstads Teater, der blev indrettet med barokstil tilbage i 1906. Der ligger også en legeplads i parken samt et teater og fine haver.

Hvis du tager turen til Skåne med shopping i tankerne, så bør du vælge et hotel i Kristianstad, som ligger tæt på det flotte indkøbscenter Galleria Boulevard, som er designet af Steen & Strøm, der blandt andet også står bag Bruuns Galleri i Århus og Field’s i København. Butikscenteret med 70 butikker ligger i hjertet af Kristianstad, mindre end 1 km fra Kristianstad Hovedbanegård og Tivoliparken.


Om Kristianstad

I Skåne finder du byen Kristianstad, hvor der bor ca. 40.000 indbyggere. Det er en by i rivende udvikling, hvor der findes over 500 frivillige foreninger, og hvor der tales en masse forskellige sprog, blandt andet arabisk, bosnisk, kinesisk, polsk, somalisk og mange andre. Kong Christian den 4. var blandt andet med til at gøre Kristianstad til en rigtig handelsby. Bymidten summer af butikker, caféer og restauranter, og byen har vundet priser på den baggrund.

Hvis du har interesse i sjove og spændende museer, så kan du besøge steder som Svensk Artilleri Museum, jernbanemuseet (Järnvägsmuseet) eller Filmmuseet. Lige meget om du er religiøs eller ej, så bør du heller ikke gå glip af et besøg i den førnævnte Hellige Treenighedskirke, som har en overvældende arkitektur og indvendig udsmykning. Kirken blev bygget på den plads, hvor den danske Kong Christian den IV efter sigende tog sig en lur i 1614.

Hvis I er på familieferie, og vejret driller, så er det oplagt at tage en tur i Andys Legeland, som er et indendørs legeland med klatreborge, fodbold- og hockey baner samt rutsjebaner. Sidst men ikke mindst, må du ikke glemme at smage på de svenske specialiteter som knækbrød og kødbøller, svensk pølseret og Jansons fristelser. Hvis du tager på ferie til Kristanstad i december, må du endelig også prøve Luciabollerne.

Priser er tjekket den 27-02-2018.


Rejseinformation: Kristianstad

Hvor længe bor vores brugere i Kristianstad?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Kristianstad.

Hvad koster et hotel i Kristianstad?

Hoteller i Kristianstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 647 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kristianstad?

Hoteller i Kristianstad er typisk billigst i maj. Du kan forvente et prisfald på ca. 32% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kristianstad?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Kristianstad. Den dyreste er typisk lørdag.

Hvad koster et hotel i Kristianstad?

Et hostel i Kristianstad koster i gennemsnit ca. 377 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 270 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Kristianstad pr. nat.