Hoteller i Kristianstad, Sverige

Find tilbud på 10 hoteller i Kristianstad, Sverige

Kristianstad, Sverige
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Kristianstad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kristianstad
Pris
kr.406
kr.1248
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Kristianstad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kristianstad
Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
701 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
883 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Kristianstad er: 3 stjerne, 68 dage før.

3 stjerne

697 kr. - 802 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Kristianstad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kristianstad

Laveste hotelpris

244 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

389

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Kristianstad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 244 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Charlottsborgs Vandrarhem, et 2-stjernet hotel.
Der er 389 hoteller i Kristianstad tæt på Malmø Sturup. Sturup Airport Hotel er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Kristianstad. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Kristianstad lå i sidste uge på 6.674 kr..

Rejsetips til Kristianstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Kristianstad?

Du kan bo billigt i Kristianstad, hvis du vælger at bo på vandrerhjem eller i en hyggelig svensk bed & breakfast. De fleste B&B’er i Kristianstad ligger fra 2 til 15 km uden for byen. Afstanden fra byen varierer, men de har alle til fælles, at prisen for et dobbeltværelse ligger et sted mellem ca. 676-946 SEK (500-700 DKK) per nat med morgenmad. Du kan også bo billigt i Kristianstad, hvis du vælger at booke et dobbeltværelse på byens vandrehjem, som ligger lidt uden for centrum. Her kan du forvente en pris på ca. 405 SEK (omkring 300 DKK) per nat for et dobbeltværelse. Hvis du gerne vil bo på et hotel i Kristianstad, som ligger centralt og tæt på fx Tivoliparken og Hovedbanegården, så kan du forvente en pris på ca. 1014-1149 SEK (750-850 DKK) per nat for et dobbeltværelse.

Kan man rejse på budget?

Hvis du vil spare lidt på pengene, kan du blandt andet besøge Regionmuseet, hvor der er fri entré. Her kan man opleve nutidig kunst samt kultur og historie. Museet huses også den hyggelige Café Miró, hvor du kan nyde kaffe og kage i forbindelse med dit besøg. Du kan også gå en tur i Tivoliparken. Hvis du er kørt i bil til Sverige eller har lejet en bil i forbindelse med din ferie i Kristianstad, så kan det også anbefales at køre ud til grotten Balsbergsgrottan, som ligger ca. 10 km uden for byen.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Du kan sagtens gå rundt i Kristianstad, men hvis du gerne vil lidt længere ud af byen, så anbefales det at leje en bil eller benytte din egen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Kristianstad?

Det varierer, om man skal være minimum 18 eller 20 år gammel for at kunne tjekke ind alene på et hotel i Kristianstad. Derfor er det en god ide at tjekke reglerne for lige nøjagtigt det hotel i Kristianstad, som du gerne vil overnatte på.

Skal man lægge depositum?

De fleste hoteller i Kristianstad beder om et depositum enten via kontant betaling eller via et betalingskort for at kunne dække eventuelle skader, der måtte opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er ikke kutyme at give ekstra i drikkepenge i Kristianstad, da der allerede er lagt et servicegebyr oveni prisen på restauranter og cafeer.

Hvor sikkert er der i Kristianstad?

Kristianstad er ligesom mange andre skandinaviske byer blandt de mest sikre byer i Europa.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt med adapter i Sverige, hvor de også bruger C- og F-stik med 230 volt ligesom i Danmark.


Hvad koster et hotel i Kristianstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Kristianstad

3-stjernede hoteller

Billigst 579 kr.

Gennemsnitlig 723 kr.

Dyrest 1.075 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Kristianstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Kristianstad har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Kristianstad

Disse Kristianstad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Kristianstad

Du kan lære mere om dansk historie på svensk grund, hvis du tager på ferie i Kristianstad, som tidligere har været en del af Danmark. Byen i Skåne er fuld af historiske bygninger, og hvis du elsker at være nær de store seværdigheder, så bør du booke et hotel i Kristianstad tæt på kirken Heliga Trefaldighetskyrka, som må siges at være byens vartegn. Faktisk anses kirken for at være det skønneste renæssancetempel i hele Norden, og den blev opført mellem 1617 og 1628 af den danske Kong Christian den 4.

Hvis du foretrækker mere grønne områder, så bør du måske booke et hotel tæt på den grønne park Tivoliparken, som ligger ved Helge å. Her finder du flotte træer og det skønne Kristianstads Teater, der blev indrettet med barokstil tilbage i 1906. Der ligger også en legeplads i parken samt et teater og fine haver.

Hvis du tager turen til Skåne med shopping i tankerne, så bør du vælge et hotel i Kristianstad, som ligger tæt på det flotte indkøbscenter Galleria Boulevard, som er designet af Steen & Strøm, der blandt andet også står bag Bruuns Galleri i Århus og Field’s i København. Butikscenteret med 70 butikker ligger i hjertet af Kristianstad, mindre end 1 km fra Kristianstad Hovedbanegård og Tivoliparken.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Kristianstad

I Skåne finder du byen Kristianstad, hvor der bor ca. 40.000 indbyggere. Det er en by i rivende udvikling, hvor der findes over 500 frivillige foreninger, og hvor der tales en masse forskellige sprog, blandt andet arabisk, bosnisk, kinesisk, polsk, somalisk og mange andre. Kong Christian den 4. var blandt andet med til at gøre Kristianstad til en rigtig handelsby. Bymidten summer af butikker, caféer og restauranter, og byen har vundet priser på den baggrund.

Hvis du har interesse i sjove og spændende museer, så kan du besøge steder som Svensk Artilleri Museum, jernbanemuseet (Järnvägsmuseet) eller Filmmuseet. Lige meget om du er religiøs eller ej, så bør du heller ikke gå glip af et besøg i den førnævnte Hellige Treenighedskirke, som har en overvældende arkitektur og indvendig udsmykning. Kirken blev bygget på den plads, hvor den danske Kong Christian den IV efter sigende tog sig en lur i 1614.

Hvis I er på familieferie, og vejret driller, så er det oplagt at tage en tur i Andys Legeland, som er et indendørs legeland med klatreborge, fodbold- og hockey baner samt rutsjebaner. Sidst men ikke mindst, må du ikke glemme at smage på de svenske specialiteter som knækbrød og kødbøller, svensk pølseret og Jansons fristelser. Hvis du tager på ferie til Kristanstad i december, må du endelig også prøve Luciabollerne.


Information om overnatning i Kristianstad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kristianstad

Hvor længe bor vores brugere i Kristianstad?

Et ophold på 9 nætter er mest populært for personer, der besøger Kristianstad.

Hvad koster et hotel i Kristianstad?

Hoteller i Kristianstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 890 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Kristianstad?

Hoteller i Kristianstad er typisk billigst i april. Du kan forvente et prisfald på ca. 26% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Kristianstad?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Kristianstad. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kristianstad?

Fra september 2023 er der 29 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kristianstad.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kristianstad?

Priser for hoteller i Kristianstad blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kristianstad gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Kristianstad med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Kristianstad på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kristianstad?

Når alle dine muligheder for overnatning i Kristianstad er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kristianstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.