Hoteller i Havana, Cuba

Find tilbud på 114 hoteller i Havana, Cuba

Havana, Cuba
30. sep. — 1. okt.2
lør. 1.10
ons. 5.10

Populære hoteller til en overnatning i Havana

Find det perfekte hotel til dit ophold i Havana
Pris
kr.146
kr.1918
Gæstevurdering
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Havana


Hoteller i populære bydele i Havana

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Havana og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Havana?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Havana
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
19%forventet prisfald
16%forventet prisstigning

Rejsepriser

749 kr. - 1.105 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
7.122 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
5.787 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Havana

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Havana

Laveste hotelpris

147 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Nacional de Cuba

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Havana, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 147 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos House In Front Of The Sea, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Nacional de Cuba, det mest populære 5-stjernede hotel i Havana.
Der er 10 hoteller i Havana tæt på Havana José Martí. Casa Cuba Hostal Aeropuerto er det nærmeste og ligger 2,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Havana. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Havana lå i sidste uge på 7.858 kr..

Rejsetips til Havana

Hvordan finder man et billigt hotel i Havana?

Højsæsonen i Cuba er mellem december og februar samt juli måned. Det er muligt at bo billigt udenfor højsæsonen. Dog er det værd at bemærke, at der er orkansæson i perioden mellem august og oktober. Det er generelt ikke dyrt at bo på et hotel i Havana. Gennemsnitspriserne for en overnatning i juli måned ligger et sted mellem 300-500 DKK. Der er over 130 vandrerhjem i byen, og du kan bo billigt ved at bestille en køjeseng på et vandrehjem for ca. 50 DKK per nat.

Kan man rejse på budget?

Der er masser af gratis oplevelser i Havana. Listen med gratis museer er uendelig. Du kan blandt andet besøge Chokolademuseet (Museo Casa del Chocolate) og Tobaksmuseet (Museo del Tabaco) helt gratis. Det er ikke gratis at komme ind på Rom-museet (Museo de Ron), men du får gratis smagsprøver med i dit guidede besøg, der koster ca. 7 CUC (45 DKK).

Napoleonsmuseet (Museo Napoleónico) er nærmest en gratis oplevelse (det koster kun ca. 3 CUC, som er ca. 20 DKK), hvor du kan besøge fire etager i det renæssance inspirerede hus med en samling på 7000 genstande, der er relateret til Napoleon Bonaparte. Derudover er det naturligvis også gratis at gå rundt i byen. Strandpromenaden, som de lokale kalder for Havana’s “Malecón” er den største “sofa” i byen. Her mødes lokaler og turister med vennerne ved havet, hvor du kan have det sjovt eller nyde et romantisk øjeblik uden at bruge penge.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Som turist er det nemmest at komme rundt med Habana Bus Tour, som tilbyder tre ruter. Her kan du stige på og hoppe af bussen, lige så mange gange du ønsker. De to ruter i Havanas centrum koster ca. 10 CUC (60 DKK), mens bussen, der kører mod strandene i den østlige del af byen, koster ca. 5 CUC (30 DKK). Busserne kører fra kl. 9 om morgen til kl. 18.00.

Turister får meget ud af at benytte alle tre ruter. T1-ruten kører til blandt andet revolutionspladsen Plaza de la Revolucion og den centrale park, mens T2-ruten kører forbi seværdigheder som det Nationale Akvarium (Acuarium Nacional) og Colon Kirkegården (Cementerio de Colon). Viazul er det busselskab, som kan tage dig fra Havana til andre byer som Cienfuegos, Matanzas, Trinidad og Santiago de Cuba. Busstationen ligger 3 km sydvest fra centrum af Havana. En taxa fra centrum bør ikke koste mere end ca. 10 CUC (60 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Havana?

Man skal mindst være 18 år gammel for at checke ind på vandrehjem og hotel i Havana.

Skal man lægge depositum?

De fleste hoteller beder om depositum ved ankomst i Havana enten i form af betalingskort eller kontant betaling.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

På restauranter giver man for det mest ca. 10 % i drikkepenge, mens du kan give en ekstra CUC (6 DKK) til taxachaufføren, stuepigen og piccoloen, når de yder dig en god service.

Hvor sikkert er der i Havana?

Cuba er kendt som et af de sikreste steder i Latinamerika. Det er sikkert at rejse til Havana, uanset om man rejser alene, med familie, venner eller med børn.

Skal man medbringe adapter?

Cuba har generelt 110 volt, men mange hoteller anvender 220 volt. Deres elstik er flade og tobenede, og derfor anbefales det at medbringe en universel adapter, som altid er god at have med på ferie i Havana og andre steder.


Hvad koster et hotel i Havana pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Havana

1-star hotels

Cheapest 909 kr.

Average 1.005 kr.

Most expensive 1.093 kr.

Search 1-star hotels

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Havana

Disse billige hoteller og vandrehjem i Havana har gode priser til det lille rejsebudget

Overnatning i Havana

I Havana er der særligt to områder der skiller sig ud, når det kommer til populære områder at indkvartere sig i. Det drejer sig om den gamle bydel La Habana Vieja og Centro Habana (centralt i Havana). Her bør du bo, hvis du gerne vil bo tæt på seværdigheder som Katedralen, San Salvador de la Punta Slottet og det andet slot Castillo de la Real Fuerza, som ligger i hjertet af Old Havana i den nordøstlige del af byen. Hvis du gerne vil bo tæt på stranden i stedet for havnen, så kan du søge ud mod for eksempel Guanabo Stranden, som ligger ca. 25 km udenfor centrum.

Som kreativ sjæl kan du bo i Vedado-området, hvis du foretrækker at bo tæt på det kulturelle centrum i den moderne storby. Det er blandt andet her, du finder et godt natteliv med restauranter og natklubber, der pumper cubansk musik gennem højtalerne.

Hotellerne i Vedado ligger blandt andet tæt på Casa de La Musica restauranten, og det kulturelle center Fabrica de Arte Cubano, hvor du kan danse, se teater og meget mere. Hvis du vil besøge den cubanske kunstfabrik, som det betyder på dansk, så kan det også anbefales at du sætter dig på restauranten El Cocinero, som betyder “Kokken”. Spisestedet var tidligere et kraftværk, derefter en oliefabrik, men i dag er det en restaurant, som serverer lækker mad.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Havana

Cuba er ca. 2,5 gange så stor som Danmark, og mange rejsende vælger at rejse landet rundt under deres ferie. Havana og resten af Cuba er et populært rejsemål for tiden blandt de turister, som gerne vil følge overgangen til et mere moderne Cuba med hotelkæder, fastfood restauranter og reklamer på gadehjørnerne, som vi kender fra resten af verden.

De gamle amerikanerbiler præger dog stadigvæk gadebilledet. Bilerne er det perfekte symbol på den gammeldags by med masser af charme. Læs hele vores rejseguide til Cuba.

Mens du følger den spændende historie på Havanas åbne pladser og hyggelige gader, så vil du også bemærke moderne kunst. Statuen “La Conversación” (samtalen) er et af de moderne input i byen, som stiller spørgsmålstegn til den digitale levetid. Statuen på Plaza San Francisco de Asis opfordrer os alle til ikke at glemme at tale med hinanden.

Det er forfriskende at se, hvor få personer der render rundt med en mobiltelefon i hånden i den cubanske storby, hvor du snildt kan gå forbi folk, der nyder et spil skak på fortovet.

"

Information about staying in Havana

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Havana

10 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Havana.

Et hotelværelse i Havana vil normalvis koste ca. 528 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.

Hoteller i Havana er typisk billigst i september. Du kan forvente et prisfald på ca. 20% i denne periode.

Hotelværelser i Havana er generelt billigst fredag og dyrest torsdag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Havana er 320 kr. pr. nat. Du kan spare 208 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Havana.

Områder som San Miguel del Padrón, La Habana Vieja, Plaza de la Revolución - Vedado og Centro Habana er populære, når folk booker hotel i Havana.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Havana i oktober, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 170 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i oktober, bør rejsende, der bor på et hotel i Havana planlægge at besøge populære seværdigheder indendørs.


momondos yndlingshoteller i Havana

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Havana
Casa Carlos Rico

Casa Carlos Rico

Havana, Cuba

294 kr.
Alicia Y Katiuska

Alicia Y Katiuska

Crespo 64 Bajos, Havana, Cuba

425 kr.
Casa Elo

Casa Elo

Calle 21 Edificio Numero 15 Apto 5c, Havana, Cuba

479 kr.
Simone L'Italiano Vero

Simone L'Italiano Vero

Manrique, 112 Entre Animas y Lagunas, Havana, Cuba

371 kr.
Vip Morro

Vip Morro

Calle Morro Numero 52, Havana, Cuba

1.477 kr.
Elegancia Suites Habana

Elegancia Suites Habana

Calzada # 454, Havana, Cuba

1.020 kr.
Villa Marlene (Airport Pickup)

Villa Marlene (Airport Pickup)

Calle 27, No. 3011 Entre, Havana, Cuba

510 kr.
Casa Miriam Hostal Colonial

Casa Miriam Hostal Colonial

206 Lealtad, First Floor, Havana, Cuba

278 kr.
casa isabel

casa isabel

Animas 966, Havana, Cuba

278 kr.
Casa Salatti

Casa Salatti

955 Calle 23, Havana, Cuba

263 kr.
El Almendron Rosado

El Almendron Rosado

Calle 19 N 459 Alto Entre E Y F, Havana, Cuba

533 kr.
Alahabana Boutique Hotel

Alahabana Boutique Hotel

Calle 13 No.7818 #78 y 80, Playa, Havana, Cuba

572 kr.

Yordy House

Havana, Cuba

224 kr.
Hotel Bello Caribe

Hotel Bello Caribe

Calle 158 Esq A 31, Havana, Cuba

502 kr.
Casa Adis Y Maibel

Casa Adis Y Maibel

Calle K #159 Apt. 7, e/ 11 y 13, Havana, Cuba

155 kr.
Hostal Balcones Muralla

Hostal Balcones Muralla

Aguacate Street # 482, Havana, Cuba

626 kr.
Hostal Zaza

Hostal Zaza

Calle 25 #511 Apto 3, Havana, Cuba

247 kr.
Nomad Deluxe Habana Colonial

Nomad Deluxe Habana Colonial

Havana, Cuba

866 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Havana


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Havana fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Havana med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.